Monday, November 28, 2005

Viimeistä viikkoa viedään!!!

Eli tosissaan viimeistä viikkoa viedään. Emäntä ei vain ole oikein hoitanut hommiaan viime aikoina. Pahoitteluni siitä.

Teen viimeisen listan ensi maanantaiksi johon kerään kaikkien pudotukset. Ne ketkä haluavat jatkaa projektissa mukana ilmoittautukoon joko laittamalla postauksen tänne sivuille tai sitten jättämällä kommenttia tämän viestin kommentteihin 5.12.2005 mennessä. Kaikki ilmoittautuneet siis saavat oikeudet muuttaa sivupalkissa olevia pudotuksiaan, muut häviävät listalta ensi viikkoon mennessä. Päivittelisin muuten aikaisemmin, mutta en ole loppuviikosta koneen ääressä, näillä näkymin.

Katsotaan kuinka pitkään tämä projekti kestää. Itsellä ainakin on vielä paljon pudotettavaa...

Hyvaa alkavaa viikkoa

Tilannetiedotukseni seuraa vähän myöhässä, sillä torstaina päivity ei sitten onnistunut. Vähän on kuitenkin edistystä tapahtunut: kokonaispudotus tähän asti on huimat 4,6 kg! Eli tiukassa se läski tuntuu istuvan, mutta pääasia, että nyt edes vähitelleen hitaasti ja varmasti vähenee.

Thursday, November 24, 2005

Heissan.

Torstaiaamu koitti meilla ja muistinpa minakin hypata puntarille. Projektin aikana on lahtenyt kiloja 3,6, eli ei kamalan paljoa. Parempi kuitenkin kuin ei mitaan. Toihin menon myota vaatekoko on pienentynyt reilusti, uusille housuille ois tilaus. Valmistuneita projekteja on neulontahommissa tullut 15, suurin osa laukkuja ja sukkia (paitsi pari paitaa), ja lankaa on tuhottu pari kiloa. Hankittua lankaa onkin sitten 10,4 kg Suomesta, 700 g Knitpicksista, ja kesalla 800 g Pirtilta. Etta siihen se meni se taman laihtujan projekti ;) Ei vaiskaan, on tosi kiva ollut olla tama puoli vuotta mukana vaikka olenkin laiska paivittaja, mutta yksin en ois saanut edes tuota kilomaaraa pois. Toivottavasti jatketaan viela! Tanaan on kiitospaiva ja kohta on joulu, joten repsahduksia on odotettavissa, mutta se 15 kg on tarkoitus saada pois, joten olen mukana jatkossa!

Jumitusta

Viime viikosta +/- nolla, mutta ainakaan ei ole siis plussaa. Tsemppausta haittaa nyt se, että olen taas vaihteeksi kipeänä ja antibioottikuurilla poskiontelotulehduksen vuoksi, ja lääkäri käski välttää liikkumista pari viikkoa :P Säännöllinen liikunta on minun päässäni olennaisempaa vielä kuin ruokavalio tämän projektin kannalta...

Yksi työ on sentään valmistunut, ja iso sellainen, joten lasken siitä itselleni 100 g bonuksia.

Laiskaa huomenta

Täällä suunnalla pudotustahma jatkuu. Melkein plusmiinusnolla-linjalla edelleen, pudotusta viime viikosta huimat 200 grammaa. Suunta sentään onneksi on oikea. Olen viikon aikana yrittänyt taas katsoa että vähentäisin energiamäärää, ja olen myös yrittänyt liikkua, joten toivottavasti ensi viikolla on parempaa tulosta. Tällä hetkellä kokonaispudotus on 20,4 kg ja toivon, että pudotus tästä vielä reipastuu.

Eihän nyt puhuta niitä valmistuneista töistä eikä lankaostoksista. Eihän? Tai no puhutaan vaan, mitään valmista ei ole ja tilasinpa muuten taas lankaa netistä. Mutta minulla on lankatilaukseen puolustus! Ihan tosi! Keskeneräinen työ jää keskeneräiseksi ilman lisälankaa... Niin, ja tässä viime päivinä olen neulonut reippaasti Eristä, joten eiköhän minulla ole pian valmis työ taas.

Ensi viikon torstai on muuten joulukuun ensimmäinen. Onko se nyt sitten alkuperäisen laihdutusprojektin virallinen loppuraporttipäivä? :)

Thursday, November 17, 2005

Blaah indeed

Paino ei nyt näemmä halua pudota, selkeästi joku hidastusvaihe menossa. Senttejä on kuitenkin kadonnut ihan selvästi, ja yritän iloita siitä. Kävin viikolla vaatekaupassa, ja totesin, että L-kokoiset trikoopaidat istuvat nyt päälle hyvin. Ostin myös kahdet housut kokoa 46! Myönnettäköön, että housut ovat vielä vähän naftit, mutta menevät kiinni ja niissä pystyy istumaan jne. Jos hoikistuminen jatkuu hyvää tahtia, ei mene kuin muutama viikko niin housut ovat täysin passelit. (Sitä paitsi ne tuossa aiemmin syksyllä ostamani koon 50 housut putoavat jalasta kävellessä. Toisia housuja pystyy ehkä vähän pienentämään, toiset on leikattu niin että kotikonstein ei onnistu.) Tämä on melkoinen voitto, kun olen viime vuosina pahimmillaan käyttänyt koon 56 vaatteita, ja paidat ovat olleet kokoa XXL.

Valmiita töitä on taas pari pienenpientä, lasten lapasia. Yhdet menivät kämppisten tytölle, ja tällä kertaa jaksoin jopa väkertää sen kilometrin mittaisen I-cordin jolla lapaset varmasti pysyvät yhdessä. Toiset taas annan kaverin vauvalle (joka on ihan pikkuruinen, ja jota pääsen katsomaan tänään ekan kerran). Lankaa tuli taas ostettua kun sain inspiraation lapsen puseroon, mutta yritän vakuuttaa itselleni että ostos on yleishyödyllinen koska ohje voisi mennä Ullaan. Lisäksi totesin että yhteen kesken olevaan projektiin täytyy joko tilata lisää lankaa tai tosiaan jättää työ kesken... *huokaus*

Blaah

Nyt kyllä tympäisee ja pahasti. En ole mässäillyt erityisesti vaan syönyt terveellisesti, ja liikuttuakin on tullut, ja silti vaaka väittää, että plussaa olisi tullut taas 400 g. Pitäisikö sitä lakata syömästä kokonaan? :P Motivaatio on nyt vähän vähissä, kun elimistö tuntuu pyrkivän keräämään talviunille ravintovarastoa omasta toiminnastani välittämättä.

Motivointia otetaan vastaan.

Yksi valmis työ on sentään, mummulleni joululahjaksi valmistunut mohair-huivi.

Thursday, November 10, 2005

Taas täällä

Tylsä viikko. Vaaka sentään ilahdutti vähän, viime viikosta -400g eli ei sentään lisää niinkuin vähän pelkäsin. Kokonaispudotus siis ihan entisissä lukemissa, painonhallintalinjalla ollaan. Isänpäiväpipo valmistui eilen yömyöhällä ja näytti hassulta, hih. Enpä vielä tiedä annanko sitä... Joululahjoja on kesken, ööhh... monta. Kristelille onnittelut, hieno suoritus!!!

Pudotusta

Pudotusta viime viikosta 400 g. Ihan tyytyväinen olen. Vaatteista rupeaa huomaamaan että jotain on tapahtunut. Sunnuntaina meinasin laittaa yhden hameen päälle niin sepäs ei sopinut enää ollenkaan vaan oli ruman näköinen päällä. Yhdet housut meinaavat tippua päältä ja äidillekin lahjoitin yhden neuletakin, kun se vain roikkui mun päällä. Pääsee piakkoin vaatekauppaan tätä menoa.

Valmistuneita töitä ei ole vaan kaikki tällä hetkellä työn alla olevat neuleet ovat pahasti kesken.

Jippiiii!!!

Pudotusta tällä viikolla yhteensä 0,5 kg eli kokonaispudotus 4,3 kg. Eihän se paljon ole, mutta tärkeintä on, että paino on vihdoin edes vähän laskenut siitä pisteestä, mihin se tähän asti joka kerta tämän projketin aikana on jäänyt junnaamaan.

Kristelille tuhannet onnittelut upeasta suorituksesta!

20 kiloa!

Tämän viikon pudotus ei ole suuren suuri, puoli kiloa, mutta asettamani 20 kilon välitavoite meni nyt rikki! Kokonaispudotus on siis nyt 20,2 kiloa. Seuraavaksi täytyykin siis ilmeisesti alkaa tähdätä 30 kiloon. Yleisesti ottaen ei nyt kyllä ole reipas painonpudotusolo, koska flunssa iski taas. Mihin tästä saa valittaa?

Tällä viikolla on vaihteeksi myös valmiita töitä: sain tehtyä Harmonian pikkutytöille kypärämyssyt ja kaverin vauvalle pienen pitsipeiton. Kyllä täällä ihan oikeasti siis neulotaankin välillä. :)

Syöpöttely lisää painoa ;)

Noniin. Painoa tuli viime viikosta takaisin 0,6 kg (kokonaispudotus laskee siis 4,9 kiloon), enkä voi sanoa olevani yllättynyt. Minulla oli poskiontelotulehdus, joka on haitannut liikkumista, ja sitten iski PMS ja syöpöttelyhimo, jota en väsyneenä ja stressaantuneena saanut hillittyä. Blah. No, ensi viikolla taas ankaraa parannuksentekoa.

Edit: Niinjoo, yksi joululahjaksi menevä kirjoneulepaita valmistui muuten, mutta laiskana en ole jaksanut päätellä kaikkia miljoonaa langanpäätä vielä. Bonuksia ei siis vieläkään ole.

Friday, November 04, 2005

Huh helpotusta

Tänä aamuna muistin vihdoin kömpiä vaa'alle. Ja huh helpotusta. Tulos oli lohduttavasti +/- 0,0 edelleen, vaikka eilen jo ihan muuta pelkäsinkin. Aikaisemmat pelokkaat kurkistukset vaa'an suuntaan ja silloin näkyneet kamalat lukemat lienevät siis vain jotain tilastohäiriöitä. Ehkä kaksi antibioottikuuriakin voi aiheuttaa jotain ylimääräistä löllymistä?

Joka tapauksesta tästä on taas hyvä jatkaa. Kuten Hembu taisi tuossa aiemmin sanoa, parasta vartioida ainakin sitä, että paino ei enää nousisi.

Thursday, November 03, 2005

Ai, se olikin jo torstai?

Ja arvatkaa, kuka unohti käydä aamulla vaa'alla? Taas. Yritän korjata puutteen huomenna. Näppituntuma sanoo, että plussaa olisi taas tullut. Ainakin vyötärölle on ilmestynyt taas hassu makkara. Pllääh.

Kurinpalautus auttoi

Skarppaaminen on auttanut, ja paino on pudonnut reippaasti: 1,4 kiloa viime viikosta. Kokonaispudotukseni on nyt siis 19,7 kg! Pääsen siis toivottavasti pian taas päivittämään tavoitettani. Pitkästä aikaa myös lantiolta oli kadonnut jokunen sentti, eli ei ihmekään että housut tuntuvat vähän löysiltä.

Valmiita töitä ei ole raportoitavaksi, mutta pieni lankaostos tuli taas tehtyä kun piti ostaa lisää lankaa tekeillä oleviin polvisukkiin. Jatkossa olisi kyllä aihetta skarpata taas lankaostoissakin, pitää tosiaan pistää pystyyn se lankahamsteriprojekti taas vuodenvaihteen jälkeen...

Pudotusta

Oli viime viikosta 600 g pudonnut paino, kun aamulla yllätys yllätys muistin käydä vaakalla. Pakko se on uskoa, että en päivällä tarvitse lämmintä ruokaa, kun pelkkä leipä riittää, korkeintaan jotain keittoa tai salaattia passaa syödä, mutta esim. perunaa kastikkeella, ei tule kuuloonkaan tai heti paino nousee. Pitäis vaan saada itsensä taas liikkumaan tuonne ulos. Vähän piristäiskin, ainakin enemmän kuin tämä kotona nysvääminen.

Töitä ei ole valmistunut... ei kun onpas Sukkavaihtosukat valmistuivat viime viikolla.

Iloinen yllätys

Olen tässä viimeisen viikon aikana viettänyt syntymäpäiviäni syömällä pizzaa italialaisravintolassa sekä kirjoittanut stressaantuneena seminaarityötä, jonka dl on tänään, ja samalla kiskonut välipaloina kaikkea mahdollista rasvaisista pasteijoista minttusuklaaseen. Olin ihan varma, että tällä pelillä painoa on taas tullut takaisin, mutta vaaka yllätti myönteisesti ja kertoi, että viime viikosta on tullut pudotusta - vain 300 g, mutta silti! Kokonaispudotukseni on siis nyt 5,5 kg.

Valmistuneita töitä ei sen sijaan vieläkään ole, mutta ehkä jo ensi viikolla valmistuu edes yksi noista n. miljoonasta kesken olevasta joululahjasta :)

Tuesday, November 01, 2005

Laiskuri ilmoittautuu

Kahteen viikkoon en ole raporoinut, ensin olin matkoilla ja viime viikon torstai vaan jotenkin humahti ohi *punastuu* Perjantaina kyllä kävin vaa'alla ja kirjasin +800g tuloksen ja jotenkin sen raportointi jäi tekemättä... Projektin jatkuminen on varmaan hyvä juttu, viikottainen kontrolli toimii kyllä mielestäni ainakin moraalisena tukena. Itse en varmaan tästä painoa enää juurikaan saa putoamaan, mutta taitaa olla syytä vahtia, etteivät nuo pudotetut kilot hiivi salavihkaa takaisin. Eli voisin kyllä roikkua mukana lähinnä tällä painonhallintatavoitteella, jos sopii? Sitten ehdottaisin tässä alkuperäisen projektin loppuvaiheilla että palkitsisimme Kristeliä aivan omaa luokkaansa olevasta tuloksesta ja kenties Riikkaakin projektin emännöimisestä. Mitäs sanotte?