Thursday, February 23, 2006

Huokaus...

En enää oikein ymmärrä, missä mättää. Olen liikkunut paljon ja syönyt terveellisesti, ja tulos on edelleen plus miinus nolla viime viikosta. On tietysti periaatteessa mahdollista, että senttejä olisi lähtenyt, vaikkei kiloja olekaan, ensi viikolla voisin taas mittailla itseäni vaa'alla käynnin lisäksi...

Kumma kyllä...

...paino on pudonnut edelleen, viime viikosta kokonaista 800 grammaa! En kyllä ymmärrä mistä hyvästä, kun olen syönyt viikolla mitä sattuu ja liikuntakin on ollut vähissä. Otan nyt tämän pudotuksen kiitollisena vastaan, ja yritän skarpata ensi viikoksi makeansyönnin kanssa.

Viime viikkoina myös kasvisten syönti on kärsinyt tällä viikolla inflaation, mutta onneksi ihan kohta on kevät! Sitten saa kaikkea ihanaa tuoretavaraa, ja vielä edullisesti. :) Sitä odotellessa varmaan kestää sen nahistuneen salaatinkin... ;)

Kilpikonnan kanssa....

mennään alaspäin. Nyt kahteen viikkoon 0,2 kg. Toisaalta 5 cm yhteensä ry-vy-ly. Olen tyytyväinen, vaikka taidetaan tarvita 2007:kin vielä :-) (tai ehkä juuri sen takia, sanotaan, että hidas painonpudotus antaisi pysyvimmät tulokset ?)

Thursday, February 16, 2006

Hups

Unohdin taas punnita itseni. Täytyy yrittää saada ajankohtainen lukema vaikka huomenissa. Tämän päivän positiivinen kommentti tuli kuitenkin kaupassa, kun olin ostamassa itselleni uusia housuja. Myyjä pyysi minua avaamaan takkiani, että voisi arvioida sopivan koon ja päästi suustaan spontaanisti "Ai, mutta sähän oletkin tosi hoikka!"

Hyvin osoitettu myyntipuhe teki tehtävänsä ja poistuin kaupasta kaksien housujen ja kolmen puseron kera:)

Jumitusta edelleen

Paino on ties kuinka pitkään sahannut edestakaisin 100-200 g:n väliä, eikä erityistä muutosta tilanteeseen tullut tälläkään viikolla, vaan samoissa lukemissa ollaan yhä. Liikuntaa olen kuitenkin lisännyt, ja ehkä sitä pikkuhiljaa valon lisääntyessä tulee syötyäkin kevyemmin, kun ei tarvitse kerätä rasvavarastoa talviunille :)

Edelleen pudotusta!

Kumma kyllä paino on entisestään pudonnut viime viikosta, vaikka mahataudin jälkeen pitikin hetkeksi hellittää ruokavalion vahtaamisessa. Tällä viikolla olen tosin liikkunut paremmin, kävin jumpassa ja olen kävellyt jonkin verran lapsen kanssa.

Viikkopudotus on siis 600 g, johon olen oikein tyytyväinen. :)

Thursday, February 09, 2006

Vihdoinkin!

Siis vihdoinkin se vaakakin on ymmärtänyt liikahtaa oikeaan suuntaan. 700 grammaa hujahti jonnekin ja kokonaistulos on nyt sitten 5,6 kg. Olen tosi iloinen, kun olen taistellut tämän epätoivoisen operaation kanssa niin pitkään.

Tuttavatkin ovat alkaneet kiinnittää huomiota siihen, että olen laihtunut "tosi paljon". Ilmeisesti se näyttää sitten enemmältä.

viime viikolla mittasin ensimmäistä kertaa itseni. Harmittaa, että ei ole tullut tehtyä sitä aikaisemmin. Ainakin vyötärö on kuitenkin kovasti kaventunut ja ilmeisesti tavaraa on hävinnyt myös reisistä. Tänään mulla on päällä farkut, jotka keväällä olivat vielä piukeahkot, sellaista vatsamakkaramallia. Nyt ne roikkuvat lantiolla vähän turhankin alhaalla ja löpsöttävät reisistä. Tästä lähtien taidan mittailla itseni vaikka kuukauden välein, niin voin vertailla vähän myös mittojen kehitystä.

Ei omasta ansiosta

Viime viikosta paino on pudonnut huimat 1,2 kg, mutta ei tällä kertaa omasta ansiostani: olin pahassa mahataudissa, ja pystyin vasta eilen syömään normaalisti. Ensi viikon tavoite taitaakin sitten olla, että paino ei tästä nousisi taudin nyt hellitettyä...

Iloitsen nyt kuitenkin siitä, että paino on nyt alempana kuin kertaakaan aiemmin tämän projektin aikana. :) Toivottavasti tästä pääsee nyt jatkamaan oikeaan suuntaan.

Wednesday, February 08, 2006

Hitaasti...

Mutta varmasti on lähtenyt 0,5 kg / 3 vk. Vielä kummemmin skarppaamatta, tässä tenttiin lukemisten keskellä. Hyvä näin :-)

Thursday, February 02, 2006

On tääll vielä muitakin

Hei vaan Kristel ja muut,
olen minäkin vielä hengissä. Epätoivo meinaa tulla tämän projektin kanssa ihan jatkuvasti. Kuitenkin muutaman viikon heilumisen ja horjumisen jälkeen olen nyt onnellisesti palannut tuohon -4,9 kg:n lukemaan. Siitä on hyvä (yrittää) jatkaa.

Sääli, että en ole mitannut itseäni projektin kuluessa. Nyt on sellainen vaihe, että mittanauha olisi varmaan paljon parempi kannustaja kuin vaaka. Nimittäin tuntuu siltä, että olisi kutistunut selvästi, vaikka vaaka onkin asiasta eri mieltä.

Ihmettelen vielä, voisiko olla mahdollista, että näin "iäkkäämpänä" sitä painoa vain yksinkertaisesti kuuluu olla enemmän kuin joskus 20-vuotiaana??? Nimittäin vaatekaapin kriittinen tarkastelu osoittaa, että moni sellainen vaate, jonka kuuluisi mennä päälle vasta selvästi kevyempänä, menee päälle nyt. Jotain selkeästi epäloogista tässä hommassa kylä nyt on...

Hiljalleen

Muistin kyllä punnita itseni aamusella, mutta pieni apulainen touhotti niin, että unohdin tämän raportoinnin kokonaan... Pudotusta on 200 grammaa viime viikosta, eli oikeaan suuntaan ollaan nyt taas menossa.

Onko täällä muuten enää muita kuin minä ja Minna ja Maria? Hiljaista on viime viikkoina ollut täällä blogissa.

Hidasta edelleen

Skarppaus ei nyt toistaiseksi ole tuottanut järisyttävän hienoja tuloksia, mutta raskaampaa liikuntaa olisi tarkoitus lisätä (huomenna tappavalta kuulostava circuit training), niin ehkä se ensi viikolla siitä :) Liikuttua on jonkin verran tullut jo tällä viikolla, mutta toisaalta myös syötyä (mummoni lahjoitti minulle Fazerin sinistä...) Tämän viikon tulos on "huimat" 200 grammaa miinusta, mutta ei sentään plussaa...

Täysin off-topic: kävin eilen ostamassa hääpukukankaat!!! :)