Thursday, April 27, 2006

Yhyhyyyy

Se ei mee pois... ei sitten millään. Se paino, nimittäin. Ei laske vaikka päällään seisoisi. Toivottavasti ensi viikolla on parempi onni. (Ai, vapun ja ns. pitkän viikonlopun ulkomailla jälkeen? Älä unta näe.)

Pöh, pöh ja pöh

600 g nousua ja minä kun olin jo niin innostunut tuosta reilusta pudotuksesta, no jospa se siitä alkais taas tippumaan alaspäin.

Lyhyt postaus tällä kertaa, tarttee lähtee leipomaan munkkeja ja niillähän se paino tippuu, oikein terveysruokaa taas =)

Friday, April 21, 2006

Nousua taas

Huokaus, niinpä se paino oli näemmä taas noussut lähes kilon. Kurjuus.

Thursday, April 20, 2006

Unohdus

Minulla on pääsiäisen jäljiltä näemmä päivät vielä vähän sekaisin, ja muistin että on torstai vasta kun olin jo pukeutunut ja syönyt aamiaista. Vertailukelpoinen lukema jäi siis tältä aamulta saamatta, mutta yritän muistaa huomenna! Ikävän turvonnut olo on edelleen, joten toiveita painonpudotuksesta en elättele... No, enpä olisi saanut edes kirjattua omiin muistiinpanoihini tuloksia, koska koneeni hajosi aamulla. Huokaus. Taas näitä päiviä.

Alaspäin mennään

Juuh, eli 800 g viime viikosta taas pudotusta pääsiäisen vietosta huolimatta.
En mä oikein kyllä tätä ymmärrä kun vähän kaikkea on tullut syötyä, mutta nyt jos alkais ihan tosissaan katsoa mitä suuhunsa pistää niin tuo pudotus vois ehkä jatkuakin. =)

Thursday, April 13, 2006

Ohops

Eli nyt näyttää paino pienintä lukemaa pitkiin, pitkiin aikoihin. eli 7,8 kg on tämän hetken kokonaispudotus, asiaa kylläkin auttanee se että kärsin jostain ihme mahataudista pari päivää eikä ruoka oikein maistunut ja vieläkin on maha vähän sekaisin. Joo siis tää on ollut ihan erilainen mahatauti kuin yleensä, mutta en nyt ala yksityiskohtia kuitenkaan kertomaan, mutta en vaan oikein uskois tätä mahataudiks, mutta pakko kait se on.

Mutta nyt hauskaa pääsiäisen aikaa kaikille! Me lähdemme anoppilaan pääsiäisen viettoon, saapahan ainakin ulkoiltua ja neulottua kun ei suuremmin tarvitse kotihommista huolehtia.

Heiluriliikettä

Täällä ajelehditaan samoissa lukemissa kuin viime viikollakin, plussaa on huimat 200 grammaa. Jumissa siis edelleen. Housut kyllä kiristävät, eli pikemminkin paino on mennyt kokonaisuudessaan ylös kuin alas. Huokaus.

Thursday, April 06, 2006

Piiiiiitkästä aikaa

Milloinkohan mä olen tänne viimeksi postaillut, en kertakaikkiaan muista. Laihdutusprojekti on samassa tilanteessa kuin viimeksi, paino on välillä vähän noussut ja sitten taas laskenut ja taas noussut ja nyt näyttää nousevan vielä lisää, syömiset vähän liikaa lipsuneet kaiken hyvän puolelle, vaikka turhan päiväinen syöminen onkin jäänyt. Liikuntaakaan ei ole juuri tullut harrasteltua.

Niin tuon painon nousemisen takia päätin yrittää uudestaan, jospa se lähtisi taas laskemaan ja jospa täältä saisi taas sopivasti motivaatiota painon pudotukseen. Katsotaan miten käy. Tällä hetkellä en osaa sanoa paljonko paino on kokonaisuudessaan pudonnut, koska en muistanut aamulla käydä vaakalla, mutta katsellaan sitä sitten ensiviikolla. Toivottavasti porukkaan pääsee vielä takaisin mukaan???

Viikon plussat ja miinukset

Vaaka näyttää + 400 grammaa aiemmasta lukemasta, mikä ei kai vielä saa eikä voi olla mikään katastrofi.

Mittanauha sen sijaan näyttää miinusta: lantiosta, reidestä ja rinnuksilta on hävinnyt rutkasti! Jeee!!!! Katselin huvikseni niitä myynnissä olevia Tanssii tähtien kanssa -pukuja, ja havaitsin olevani ympärysmitallisesti samassa Harkimon ja Miinalan kanssa. Toinen jeeee!!! Ai, että Harkimo ja Miinala ovat vähän minua pidempiä? Minor detail! Suunta on tässä kuitenkin oikea, mikä on tärkeintä.

Parempaan päin

Paino on näemmä viikon mittaan mennyt taas muutaman sata grammaa parempaan suuntaan, 700 grammaa miinusta. Ei kyllä omasta ansiostani, syytän flunssaa jonka aikana ei erityisemmin ole tehnyt mieli syödä.

Katsotaan miten tässä käy ensi viikolla, kun alkaa taas elämä voittaa.

Plussaa

Vaaka näytti taas melkein kilon keskenään heittäviä lukemia, mutta trendi on se, että jonkin verran on tullut painoa takaisin. Ei yllätä sinänsä, olen nimittäin _taas_ saanut poskiontelotulehduksen enkä ole päässyt liikkumaan. Toivon todella, että tämä paranee nopeammin kuin syksyn tauti, joka kesti 2,5 kk :P