Friday, July 01, 2005

Todella syvä huomaus !!

Mua tuijotti jälleen puntarissa aamulla lukema 77.5 kg eli jälleen sama kuin aikaisemminkin. Hiljaisuus....

Et neuvoja otetaan vastaan... Oliskohan sittenkin liika tullut syötyä hiilareita. Vai eikö tämä Atkins toimi minulla. NINNI miten se sinun homma menee ??

3 Comments:

At 21:48, Blogger Kristel said...

Itse olen sitä koulukuntaa, että painonhallintaa pitäisi harrastaa terveellisellä tasapainoisella ruokavaliolla, eikä jättämällä pois esim. hiilihydraatteja... :) Minulla on pudonnut tämän puolentoista kuukauden aikan 0.5-1.5 kiloa viikossa ihan sillä että jätin karkit vain karkkipäiväksi, vähensin ruoanlaitossa rasvaa ja lisäsin salaatin ja yleensäkin kasvisten syöntiä reippaasti. Yritän myös syödä pääruokia pienempiä annoksia, periaatteella että en syö niin paljon kuin haluan vaan niin paljon kun tarvitsen.

 
At 22:30, Blogger Nimuel said...

Montignacin dietissä syödään hiilihydraatteja, mutta ne vaihdetaan hyvälaatuisiin eikä siis syödä verensokeria nopeasti kohottavia, kuten sokeria, perunaa, valkoisia jauhoja, riisiä ja painonpudotusvaiheessa jopa maissia, porkkanaa ja punajuurta.

Tässä dietissä hiilihydraatit syödään eri aikaan kuin proteiinit/rasvat.

Lisää tietoa saa kirjasta: "Syön hyvin siksi laihdun" tai "Montignacin painonpudotusmenetelmä erityisesti naisille".

Kannattaa lukea, on mielenkiintoista tietoa muutenkin ihmisen ravitsemuksesta ja länsimaisen ruoan vaikutuksista.

 
At 08:56, Blogger Hembu said...

Mä oon pyrkinyt pitämään hiilarit vähissä eli käytännössä alle 100g/pv. Jätin pois siis käytännössä leivän, perunan, pastan, riisin ja sokerin, aamupuuron. Tilalle lisäsin selvästi kasviksia ja rasvaa lakkasin pelkäämästä, en sen kanssa kyllä edelleenkään lotraa :-) Tästä peruslinjasta oon sitten vielä poikennut vähän väliä, esim. jätskiä oon kyllä syönyt :-) Paino on tippunut vajaa kolme kiloa, mutta jotenkin vartalon malli on muuttunut oikeasti. Senttejä en heti alkuun mitannut, vasta muutama viikko aloituksesta. Nyt rinnanympäryksestä -4 cm, vyötäröltä ja lantiolta pari. Kuppikoko sama :-) Viimekesäiset kiristävät mekot tuntuvat nyt paljon mukavammilta. Ja liikuntaa olen pikemminkin vähentänyt kuin lisännyt, mikä tosin ei ollut tarkoitus :-( Alakarppiforumilta löytää vinkkejä jumiin ja omaa oloa kannattaa kuunnella. Mulle tää sopii ja uskoisin, että noi loputkin kilot tuosta vielä karisee. Tsemppiä!

 

Post a Comment

<< Home