Sunday, October 30, 2005

Jatkuu...

Eli siis tuossa edellisessä postauksen kommenteissa oli puhetta projektin jatkumisesta.
Itsellä on vielä tarvetta laihduttaa, mutta emännöintiä en halua jatkaa.

Koska meitä on tässä vaiheessa vain muutamia mukana projektissa voisimme tehdä niin että kaikille halukkaille voisimme luoda käyttöoikeuden päivityksiin, eli kukin laihdutusprojektilainen voisi päivittää tuota sivupalkissa olevaa listaa omalta osaltaan. Poistan toki listalta kaikki ne, jotka eivät halua enää jatkaa mukana projektissa. Jos taas jostakin tuntuu siltä että ei osaa noita sivupalkin päivityksiä tehdä niin varmasti me muut autamme.

Viikkopudotuslistan julkaisunkin voisi lopettaa, koska meitä on näin vähän.

Projektin luonne on muuttunut kovasti matkalla ehkä ei ole enää kyse lankavaraston hävittämisestä vaan painon pudottamisesta ja täältä on siihen saanut sopivasti tukea.

Kertokaas muut mitä olette mieltä näistä ideoista.

5 Comments:

At 19:06, Blogger Tuulia said...

Mie olen ihan samaa mielta Riikan kanssa. Olen hirmu laiska paivittaan, ja koitan parantaa tapani. Viikkojuttua ei silti minusta ehka enaa tarvita kun meita ei enaa monta ole mukana.
Silti minusta tama on ollut tosi hyva juttu, ja ois kiva jos tammonen ois ens vuonnakin, koska tasta on ollu tosi paljon apua ainakin mulle, kun tietaa etta muutkin on samassa veneessa eika ole yksin naiden laskiensa kanssa :)

 
At 10:27, Blogger nanna said...

Samaa mieltä minäkin ja olen halukas jatkamaan, kunnes pääsen tavoitteeseeni. Mutta tosiaan se, että itse pääsisi muokkaamaan tuloksiaan, auttaisi. Viikkopäivityksellä kai pyrittiin siihen, että hommassa olisi säännöllisyyttä. Tosin on niin kovin helppo jättää päivittämättä, kun ei ole mitään kivaa kerrottavaa:(

Tuhannet kiitokset Riikalle tähänastisesta emännöinnistä!

 
At 12:42, Blogger Minna Heimola said...

Viikkopäivityslistan voi minunkin puolestani jättää pois. Sen sijaan minulla on kyllä toiminut hyvin se jokatorstainen punnitus ja sen jälkeinen raportointi; jos sellaista säännöllisyyttä ei olisi, lipsuisin helposti takaisin vaa'an aktiiviseen välttelyyn... :] Itse siis mielelläni jatkan raportointia omasta tilanteestani viikoittain, mutta teidän muiden ei toki ole pakko :)

 
At 14:41, Blogger Riksu said...

Juu niin oli tarkoituskin että joka torstainen punnitus ja raportointi jatkuu. Minun tekemäni listat vaan jäävät pois.

 
At 15:31, Blogger Kristel said...

Hyvältä kuulostaa tuo idea! Helppohan nuo admin-oikeudet on lisätä kaikille halukkaille.

Itse olen ehdottomasti jatkamassa vielä, koska pudotettavaa on, ja jokaviikkoinen ripittäytyminen tuo selvästi ryhtiä hommaan. ;)

 

Post a Comment

<< Home