Monday, June 13, 2005

Hetkellistä riemua, ainakin..

Tänä aamuna vaa'alla käydessäni oli painoni huimat 200gr alempana kuin vielä ikinä koko laihdutukseni aikana! Sitä paitsi sain terveydenhoitajalta ongittua, että olen tammikuussa '03 painanut 91kg, tammi'04 96kg ja nyt sitten tammi'05 oli se 101kg. Eli nyt kun ollaan oltu 90:n alapuolella kohta jo parikin kuukautta, niin olen itseeni ihan tyytyväinenkin - epäilemättä minulla on hämärä mielikuva siitä, että kesällä '03 olisi vaaka käynyt jo näyttämässä 85:ttäkin, mutta sikäli kun muistan, ei siihen vaakaan ole luottamista :) Kävinkin tuossa toukokuussa muun asian yhteydessä myös esittämässä itseni samaiselle terveydenhoitajalle, jotta lukemat kirjattiin muistiin.

Tosiaan tämä nyt näkyvä lukema 86,4 tuskin on mittarissa enää torstaina, joten lyhyt on ilo, mutta kivalta tuntuu silti. Lukema tarkoittaisi siis 1,2 kg pudotusta tämän laihdutusprojektin alusta, selventääkseni. Katsotaan miten etenee.

Puikotkaan eivät ole kotona kilisseet pitkiin aikoihin, vain nyt kahtena viimeisenä viikonloppuna. Valmistumassa on valkoisesta Sandnessgarn Alfasta Knittyn Cleaves. Minkähän moisia bonuksia siitä sitten voinee laskea, sitä voi sitten miettiä, kunhan vielä tulee tehtyä vajaa 10cm kaulukseen lisää. Varmaankin samat kuin villasukista, kun sitä niin nopeasti kutoo ;) Ihan kuin ei siellä olisi vielä lisää Alfaa huhuilemassa vaatehuoneessa...

Kiitoksia muuten kaikille ruokavinkeistä. Kaikenlaista on säilötty jo korvan taakse..

1 Comments:

At 19:34, Blogger Tuulia said...

Onnittelut saavutuksesta! :)

 

Post a Comment

<< Home