Monday, July 04, 2005

Kiristämätön mekko

Viime viikon punnituksessa vaaka näytti edelleen samaa, pudotus on pysähtynyt. Plääh. Tylsistytti, mutta sitten lauantain puutarhajuhliin lähdettäessä pyysin miestä auttamaan mekon vetoketjun kanssa ja ällistyimme molemmat ketjun sujahtaessa kiinni. Siis muistan elävästi, miten viime kesänä yritin ahtautua samaiseen mekkoon ja onnistuttuani katsoin peiliin JA lähdin vaihtamaan asua. Eli ei kai tässä ole vielä syytä tuosta painon jumittamisesta huolestua. Varsinkin kun on tullut aika lailla herkuteltua viime viikkoina :-) Tällä viikolla näillä näkymin viimeinen punnitus, sitten lähden lomille ja näen vaa'an seuraavan kerran vasta elokuussa. Helteistä kesää kaikille! P.S. Arvatkaa mitä virkkasin viikonloppuna? Bikinit! Hullutus tarttui neuleblogeista, varokaa niitä!

2 Comments:

At 15:26, Blogger Kristel said...

Onneksi olkoon. :) Itse olen onnessani hehkuttanut sitä, että olen viime aikoina ostanut muutaman puseron koossa 50/52, enkä suinkaan 54 niin kuin viime vuosina olen joutunut tekemään. :)

Lisäksi tuntuu siltä, että kaikki housut ovat vähän löysiä, mutta tämä on varmaan toiveajattelua. ;)

 
At 09:35, Blogger Hembu said...

On ne housut löysiä, jos ne tuntuu siltä :-) Toi vaatekoon pieneneminen on kyllä hyvä kannustin, kummasti jaksaa taas tsempata. Onnittelut itsellesi!

 

Post a Comment

<< Home