Saturday, August 13, 2005

Viikkopäivitys

Tervehdys!

Tälläkään viikolla ei näemmä ole paljon ilmoituksia yhteenvedettäväksi. Oma viikkopudotukseni on se -1 kg ja 200 grammaa bonusta päälle, Marja ilmoitti ettei vaaka sano mitään mutta bonusta on 100 grammaa lisää. Ninnillä taas oli ollut vaaka-vastoinkäymisiä. Lisäksi meillä on uusi projektilainen Minna, joka aloittaa todenteolla kunhan tässä viikonloppuna palailee työmatkalta.

Joko muut ovat päässeet tavoitteisiinsa tai luopuneet leikistä, vai kesäkö se edelleen hiljentää raportointia? :)

EDIT:

Kävin läpi kaikki viestit sen jälkeen kun viimeisin viikkopäivitystaulukko ilmestyi (viikolla 7, eli siitä on liki kuukausi aikaa). Huomasin että ihmiset ovat ilmoitelleet tuloksiaan vähän eri tavoin, joten en saanut laskettua ihan varmaksi mikä tilanne on... Toivottavasti Riikalla on selvempi kirjanpito. Kokonaistuloksen ilmoittaminen muuten auttaa tässä hommassa hirveästi. ;) Tässä kuitenkin se mitä sain kaiveltua esiin näistä viikkopäivitystaulukkojen väliin jääneistä viesteistä eli 6.7. jälkeen (ilmoittamattomien kokonaistulos on otettu tuolta sivupalkista):

Kokonaistulos

Betsiina: -
Elli: -2,8
Hanna: -3 kg
Hembu: -4 kg
Jaana: -2,2 kg
Kati: -2 kg
Kim:-3.44 kg
Kpupu: -0,7 kg
Kristel: -10,7 kg
Lape: -1,1 kg
Marja: -7 kg
Minna: -
Nanna: -2,2 kg
Ninni: -5 kg
Pirjo: -5 kg
Pirre: -1,2 kg
Riikka: -4,2 kg
Sanni: -
Stricker: -1,2 kg
Susanna: -
Teija: -2 kg
Tuulia:-3,2 kg

Huikkailkaa niitä kokonaistuloksia vaikka tämän viestin kommentteihin niin päivitän listaa vähitellen, samoin korjatkaa jos olen jotain unohtanut tai laskenut väärin. :)

2 Comments:

At 11:21, Blogger Tuulia said...

Kiitokset Kristelille etukateen jo paivitysurakasta!

Oma tilanteeni on vakaasti pysynyt tuossa samassa, kateeksi kay Kristelin lukemia! :) Tarkeinta on ettei paino ole noussut, vaikka kesalomatunnelmissa taallakin ollaan oltu (eli grillailtu ja syoty hyvin). Syksy saapuu, eli taytyy jalleen ottaa itsea niskasta kiinni.

Iloista viikonloppua kaikille!

 
At 18:37, Blogger Lape said...

tulos on toistaiseksi +/- 0kg... joten päivitettävääkään ei ole? En heitä takkia vielä narikkaan vaan sinnittelen... muutamat hyvät tsemppivaatteet kaapissa... lankaakaan en ole ostanut... olisin päivittänyt työajalla mutta en muistanut omia tunnuksia???

 

Post a Comment

<< Home