Thursday, December 08, 2005

Vaihteeksi tulosta

Monen viikon jumituksen jälkeen näyttää tulevan tulosta: vaaka näytti pudotusta 1,4 kiloa! Minulla on tosin viime päivinä ollut sellainen tunne, että syön liian vähän, pitää katsoa jatkuuko noin huima pudotustahti ensi viikolla. Jos jatkuu, niin täytyy yrittää taas vähän lisätä päivittäistä energiamäärää. Tarkoitushan olisi laihtua, ei olla nälkäinen. :) Kokonaispudotus on nyt siis 21,4 kg! Pistänpä nyt tähän vielä samat kuvat kuin laiton blogiini maanantaina, kun näistä niin hyvin näkee laihdutusprojektin aikaansaaman muutoksen (ja sitäpaitsi uusi villatakkini on ihq)

Tässä siis tilanne kun projekti alkoi:



Ja tässä tilanne nyt:



Vaikka enää ei lasketakaan valmiita töitä ja lankabonuksia, niin toteanpa kuitenkin että tuo vihreä villatakki on Eris, joka valmistui viikonloppuna. Olen tosi tyytyväinen!

Niin kuin Riikka jo tuossa totesi, niin joulun tulon huomaa kaikenlaisesta hyvästä tarjolla olevasta naposteltavasta. Olen itse yrittänyt nyt sitten pitää itseni kurissa niin että otan vain yhden piparin tai pullan jos tarjotaan, enkä niin että söisin aina kolme joulutorttua... Sitäpaitsi päätin pitää laihdutuslomaa jostain parista päivästä ennen joulua jonnekin uudenvuoden tietämille. Ehtii sitä sitten palata ruotuun taas myöhemminkin, ja toisaalta on nyt sitten helpompi pysyä kurissa ja herran nuhteessa kun on luvannut itselleen joulun "vapaata".

Nyt on kyllä taas mukava olo laihiksen suhteen kun vaaka pitkästä aikaa näytti muutakin kuin plusmiinusnollaa. Ehkä tämä tästä taas, vähitellen.

1 Comments:

At 09:21, Blogger Riksu said...

Tuo on tosiaan kaunis tuo villatakki. Varmaan mukava neuloa itselleen jotakin, kun ei enää tarvitse niin paljoa lankaa ja hiukan vähempi neulominenkin riittää =)

Pitää vielä mainita tässäkin yhteydessä että tuon sun pudotuksen tosiaan huomaa. Onnittelut vielä kerran siitä!!!

 

Post a Comment

<< Home