Thursday, January 05, 2006

Melkein peranpitaja eika valoakaan tunnelin paassa nay

Meinasi taas unohtua tama torstaivaaka. Tulos: ei hyva. Samassa ollaan. Jouluna syotiin hirveasti, ja ihme kylla, kiloja ei tullut lisaa. Jouluna syotiin muuten hyvin Atkins-painotteisesti, jostain syysta hiilarit ei napanneet. Mutta herranmunjee miten napa olikin pinkeana, ja pitkaan! Ei hyva olo ollenkaan.

Arki koitti, ja meilla on palattu normaaliin jarjestykseen. Janna miten pian maha on tottunut pienempiin annoksiin. Aiemmasta annoskoosta tulee ihan paha olo, kun on syonyt liikaa. Ja pienemmalla maaralla parjaa ihan yhta hyvin. (Kuolemattomia viisauksia, ja ihan itse keksittyja. :D)
Joka tapauksessa edistysta on tapahtunut ainakin vahan: vaikka vaaka nayttaa samaa (vaa'assa vikaa?), jostain jotain lahtee, koska ostamani pienemmat housut alkaa olla jo aika valjat. Ostin pari viikkoa sitten koon 13 housut (ehka joku 38/40) kun aiemmin on mennyt koko 16 (eli ehka 44?). Ja nama pienemmat on nyt sitten valjat jalassa. Merkillista.

Leikkia jatketaan, eika vahiten Kristelin huimien saavutusten innoittamana! Bikinikuosissa tuskin ollaan taallakaan, mutta jospa serkun kesahaihin saisin laittaa vahan istuvampaa kolttua, ettei tarttisi teltoissa kulkea. :)

1 Comments:

At 20:43, Blogger Tuulia said...

juu, ei omarin teltoissa viitsi kesakarkeloissa kulkea :D

 

Post a Comment

<< Home