Monday, May 09, 2005

Kristel esittäytyy

Hei!

Lähdin sitten minäkin yllytyshulluna mukaan tähän laihdutuskuuriin. Olen vähän vajaa kolmekymppinen neuloja Espoosta, ja tällä hetkellä aika kuluu lähinnä kotona lapsen kanssa. Isokokoinen olen ollut niin kauan kuin muistan. Olen hirveän laiska ja huono harrastamaan liikuntaa, ja lisäksi kovin perso makealle, joten lopputulos on arvattavissa. Jos ihan painoindeksejä katselee, niin ylikiloja taitaa olla 50... Tämän projektin laihdutustavoitteeni on 10 kiloa, kun ei imetysaikana erityisen radikaalisti saa laihdutella. Ajattelin lähinnä yrittää samaa kuin mitä raskausaikana tein pakon edessä, eli pyrin ensin vähentämään sokeria ja rasvaa ruokavaliosta.

Tunnettu tosiasiahan on, että yhtäkkisellä elämänmuutoksella ei yleensä saa aikaiseksi pysyviä lopputuloksia, koska kilot palaavat samalla kun vanhat tavatkin. Olisin tosi tyytyväinen, jos laihiksen aikana tottuisinkin vähitellen syömään terveellisemmin ja harkitsemaan tarkemmin ruokavalintoja. Bonus olisi, jos taas löytyisi jaksamista liikuntaankin, tosin nykyään tulee painoharjoittelua ihan määriä tuon suunnilleen yhdeksänkiloisen vauvan kanniskelusta. ;)

Aloittelen varmaan ekalla punnituksella ensi maanantaina. Huomenna minulla nimittäin on synttärit, ja tahdon varata tältä viikolta vielä mahdollisuuden syödä mahdollisia synttärikarkkeja hyvällä omallatunnolla. :D

0 Comments:

Post a Comment

<< Home