Friday, May 27, 2005

Tuloksia vihdoinkin

Nonni, nyt on vaaka saatu korjattua ja vihdoinkin voin ilmoittaa tulosta. Kisan alusta lähtenyt 0,5kg, joten jäljellä olis sitten vielä 7,5kg, ja sitten olisin uusilla kymmenluvuilla, jotka olisi tarkoitus sitten pitääkin.

Tulos on kyllä aika laiha, vaikka sen kyllä tiesinkin, koska viime viikot on tullut nukuttua tosi huonosti ja sitten syötyä sen mukaisesti mitä on jaksettu laittaa tai hakea eikä hedelmiä ja rehuja ollenkaan riittävästi :-(. Pieni mies nukkuu vieläkin miten sattuu ja minulla itsellänikin alkaa olla jonkinlaisia uniongelmia taas vaihteeksi. Viime yönäkin ensin kärsittiin miehen kanssa naapureitten terassibailukeskusteluista ja sitten aamuyöstä alkoi huutamaan pieni mies, eikä auttanut muuta kuin ryhtyä nukkuumaan lattialle pojan viereen. Ja siinä sitten pyörittiin ja hyörittiin kilpaa :-(. Onneksi on viikonloppu ja helteinen sellainen tulossa!

Liikuntamäärätkin ovat liian vähäisiä, kun on ollut vielä kaikenlaisia menojakin. Viikonloppuisin ja eilisenä vapaapäivänä ollaan kyllä pyöräilty kivoja reissuja, nytkin tuntuu kivasti reisissä. No, eiköhän se tästä vielä tasaannu ja eihän nyt kovilla helteillä jaksakkaan mitään maratooneja juosta :-). Nyt nautitaan kesästä ja mansikoista ... hmm, pitääkin lähteä kaupoille ostamaan niitä herkkuja! Tsemppiä kaikille kanssalaihtujille!

Ai niin, toisesta isommasta huovutetusta repusta lahjoitan itselleni 100g bonusta, sen verran työläs se oli, vaikka olikin nopeaa kutoa. Kuvia seuraa omassa blogissa, kunhan vaan jaksan ryhtyä siihen hommaan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home