Thursday, May 26, 2005

Masennus

Olen kiltisti keventänyt ruokavaliota, syönyt makeaa vain karkkipäivänä ja lisännyt liikuntaa. Vaihdoin jopa kahvista sokerin hermesetakseen. Mikä on tulos? Plusmiinusnolla! Oikein hyvällä tahdolla voisi väittää että vaaka näyttä 100 grammaa pudotusta viime viikosta.

Eipä nyt oikein jaksaisi innostaa tämä laihdutus, jos paino pysyy samoissa lukemissa kuin jos syön makeaa ihan koko ajan enkä liiku. Eilen vaakalukema masensi niin että menin suoraan takaisin sänkyyn enkä meinannut päästä ylös enää. Eihän tästä tule kuin paha mieli.

Käytin sentään osan viimeviikkoisesta kiintiöstäni ja tilasin pari kerää Koigun sukkalankaa. Jos se vaikka sitten piristäisi.

2 Comments:

At 14:47, Blogger Stricker said...

Kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu! Jaksa vaan ahkerasti jatkaa samaa linjaa. Mulla ainakin vaihtelee paino päivittäin tosi paljon nestemäärän mukaan ihan senkin takia millainen sää on (nyt helteillä on sormetkin niin paksut, että sormusta saa tuskin pois), olenko syönyt paljon suolaista ja tietenkin liikunnan rankkuus. Rankan liikuntapäivän jälkeen painan aina selkeästi enemmän kuin normaalisti. Ja sinähän vielä muistaakseni imetätkin, joten esim. lämpimämmillä ilmoilla vauva tilaa lisää janomaitoa, joka sekin saattaa vaikutta painoon. Ei kannata masentua hetkellisistä heittelyistä vaan luottaa siihen, että pitemmällä tähtäimellä suunta on varmasti oikea! Tsemppiä vaan jatkoonkin!

 
At 23:39, Blogger Kristel said...

Kiitos! Eiköhän tämä tästä. Huomenna tosin on kämppisten vauvan nimiäiset, mutta onneksi ollaan sovittu muutenkin että lauantai on karkkipäivä niin ei tarvitse stressata syömisistä...

 

Post a Comment

<< Home