Monday, May 23, 2005

Viikonloppu

Viikonloppu meni syömisten suhteen ihan OK. Tuli oltua koko viikonloppu vanhempien luona, joten tuli sitten syötyäkin vähän enemmän ruokaa, kun hyvää oli. Lauantaina äiti grillasi kyljyksiä ja teki älyttömän hyvää fetasalaattia sen kanssa, muuten tulikin syötyä sitten ihan perusruokaa (jauhelihakastiketta, perunaa, kinkkukiusausta). Kahvin kanssa tuli syötyä vähän herkkuja, mutta olinpa viikon ilman mitään "hyvää", joten vaniljajäätelö mansikoilla maistui erikoisen hyvälle. No tämän itselleni sallin, viikonloppuna on lupa herkutella jos ei viikolla herkuttele.

Liikkuminen jäi viikonloppuna aika vähiin. Koiraa käytin pari kertaa pienellä lenkillä ja kummipoikaa kärräsin vaunuissa. Ulkoiltua tuli, mutta ei liikuttua.

Taas alkaa viikko ilman ylimääräisiä herkkuja. Tänään meinasin syödä jotain herkullista salaattia, kun en muistanut eväitä ottaa mukaan. Mielestäni aikuisen ihmisen pitäisi pärjätä yhdellä lämpöisellä ruoalla ja pyrin siihen nyt itseni opettamaan. Siis että lounaaksi salaattia tai sitten keittoa tms. muuta kevyttä.

Että tällaista tänne suuntaan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home