Sunday, May 22, 2005

Hiljaisuuden jalkeen...

Paivaa taas kaikille. Enpa ole muistanut kayda raportoimassa edistysta mutta tassa nyt tulee :)

Ensinnakin, ostin vaa'an! Hieno on, ledinaytto ja kaikki. (En rohjennut ostaa niita, missa on rasvaprosentin mittarit ja muut hilavitkuttimet, joku tolkku sentaan itsensa raakkaamisessakin..) No, joka tapauksessa viime maanantaina se rohjake naytti 211 paunaa, eli n. 95,8 kg. Mie kylla aattelin kayttaa naita paunoja, nakee nopeammin edistymisen :) No, joka tapauksessa vaaka naytti tana aamuna 208 paunaa (94,4 kg), eli miinusta on 1,4 kg! (Se on jo 10 % tavoitteesta!) Kyllapa oli naama virneessa aamutuimaan, vaikka eilen naapurien kanssa grillailtiinkin :]

Mulla ei mitaan ihmeellista metodia tahan laihduttamiseen ole, olen kokeillut pistelaskut ja Atkinsin, eika ne tehny ko pahan mielen paahan. Jotenka, mie katon pikkusen tarkemmin mita syon, ja lutraan vahempi kerman ja voin kanssa keittiossa. (Miksi miehet tykkaa noista, eika sitten kumminkaan liho yhtaan vaikka miten sois niita? Epareilua.) Niin, ja tennista olen harrastanut ahkeraan, ja uintia. Ensi viikolla suomalaisen naapurinrouvan kanssa hilpaistaan aamu-uinnille, klo 7 aamulla on ainoa aika kun ei lapsia ole altaalla. Varsinkin kun meilla on kesa alkanut ja mittari tikittaa koko ajan yli 28 celsiusasteen lampoja. Siita on ainaskin se hyoty, ettei oikeestaan ees tee mieli mitaan syoda, ja koko ajan tulee vaan juotua.

Ja onneks naiden karkit ja suklaat on ihan sikapahoja suomikarkkeihin verrattuna. Eika taalta saa salmiakkia, joka on ollut mun suuri intohimoni :) Se reissu elokuussa Suomeen vaan hirvittaa, taytyy koittaa rajoittaa. Onneksi Suomessa oottavat ne keskeneraiset neuleet ja ihanat luonnonkuitulangat, joten tavoitteissa on pysyttava etta matkalaukkuun saa haalia ihania lankoja. (Taalta ei saa luonnonkuituisia lankoja kuin harvasta paikasta, ja kesalla mikaan ei ois niin ihana kuin puuvillaneule. No, jospa sita tilaisi syksylla silkkilankaa nettikaupasta, jos tavoitteissa on pysytty...)

Pahoittelen vuodatusta ja onnittelen jos olet tanne asti paassyt ;) Koitan vastaisuudessa raportoida edistymisesta tiuhempaan :)

1 Comments:

At 07:02, Blogger Kristel said...

Kuulostaa ihan mun dieettifilosofialtani, paitsi että tuo liikuntapuoli on vielä vähän hakusessa. ;)

Oikeastihan ainoa tunnettu tapa laihduttaa pysyvästi on syödä monipuolisesti ja kevyesti, ja harrastaa liikuntaa. Itse tosiaan aloittelen tästä keventämisestä, katsotaan jos kesällä innostuisin ulkoilemaankin reippaasti.

 

Post a Comment

<< Home