Thursday, June 02, 2005

takaisin tullee...

nuo kilot siis. Eli plussaa näytti täälläkin kilon verran viikontakaiseen lukemaan =(. Noh ei voi kun syyttää itteesä kun viikonloppuna mässäsi kermakakkua, suklaapikkuleipiä ja jäätelöä... Mutta kaippa se tästä taas uudelleen lähtee laskusuuntaukseen kun ottaa kurin palautuksen :) . Luin eilen muuten sen ruotsalaisen toimittajan (olisko ollut Jenny Dahlman tai jotain...) kirjan Sopivasti Lihava. Antoi taas puhtia miettiä mitä suuhunsa pistää :).

2 Comments:

At 22:37, Blogger Hanna said...

Sortuminen on aivan normaalia, se oliskin outoa jos joku pystyis oleen 100 %:n kurinalainen itseleen. Vai pysyyköhän joku?

Mul oli aamulla hyvä lukema puntarissa. Niimpäs sit palkitisin heti itsenei enkä viides päivä :) nyt söin sitä jäätelöä (huokaus... nam... miten hyvää se oli) ja karkkiankin. Mut huomenna palataan heti takaisin vanhaan systeemiin.

Se on mulla ainakin tärkein pointti et jos lipsahdus sattuu otetaan heti seuraavana päivänä kurinpalautus ja itseä niskasta kiinni. Tai muuten menee p...ksi koko laihduttaminen.

 
At 00:22, Blogger Hembu said...

Niinpä, syitä sortumiseen aina löytyy. Mua harmitti aamun vaakalukema ja niinpä sitten päätinkin repsahtaa kunnolla tänään. Munkista aloitin ja jatkoksi lettuja, siideriä yms. Hoh hoijaa, huomenna taas ruotuun, onneksi ei ole mikään kiire tässä.

 

Post a Comment

<< Home