Thursday, June 02, 2005

Tulosta syntyy

Muistinpas hypätä vaaalle katsomaan tilannetta ja ihme kyllä sitä on syntynyt. Viime viikosta -0,7kg, jee! Kokonaistiputus on nyt reilussa kuudessa viikossa 3,3 kiloa, joten ihan hyvässä vauhdissa ollaan, kun tavoitteena on elintapojen muutos ja pitkäaikainen painon pysyminen alhaisissa lukemissa.

Kaloreita en ole laskenut enää moneen viikkoon ja muutenkaan en kovin tarkasti katsele syömisiäni ja herkuttelenkin välillä. Peruskotiruualla ja lisätyllä rehumäärällä tähän on päästy. Ja olen oikein ylpeä itsestäni, että pystyn sanomaan ei miehen jokailtaisille jäätelötarjouksille, ei tee edes mieli! Eilenkin söin ison kasan ihania makeita kirsikoita ja mansikoita on myös mennyt monena iltana, nam, nam!

Bonuksiakin on taas tienattu, Branching Outista lahjoitan itselleni puolikkaan eli 50g. Kuvio oli todellakin kiva, mutta ohjeen seuraaminen tosi tylsää. Toisaalta siihen malliin saa kivasti tuhlattua outoja langanjämiä, joita ei oikein muihin juttuihin voi käyttää, joten enköhän mä tee samalla mallilla joskus toisenkin huivin.

Ja edelleenkään en ole lankoja ostanut, tosin tänään menen ostamaan kokonaista kolme uutta väriä ristipistolankoja :-).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home