Thursday, June 02, 2005

Pöh täälläkin

Vaaka ei ollut ystäväni tänään :-( Alusta -1,4kg ja itseasiassa tämä pudotus tapahtui jo viime viikon lopulla eli nyt moneen päivään ei ole edistystä tullut. Lisäksi olo on taas pulleampi, tosin senttejä vyötäröltä on hävinnyt, koska housut eivät kiristä. Yritän pistää tämän kuunkierron piikkiin. Tosin, ensimmäisen viikon linjakin oli tiukempi kuin tämän toisen joten... Mutta onhan tässä aikaa, eivätkä ne nopeat pudotukset yleensä pysy, eihän? Käytin muuten palkkiostani jo 50g, ostin valkoista Samosta, koska kummipoika tarvitsee raitapipon. 150g siis käyttämättä + bonus Tennessee-huivista + tilkusta. Eli 250g hahtuvaa oottelee mua Tampereella (Sophie, Sophie, Sophie...) Sinne huomenna.

2 Comments:

At 08:27, Blogger Riksu said...

No onhan se nyt 400g pudotusta kuitenkin. Parempi sekin kuin ei sitäkään. Itse en muistanut taaskaan aamulla käydä vaakalla. Illalla sitten, vaikka ei kyllä yhtään innosta käydäkään koko vaakalla. Varmasti on painoa tullut takaisin. Plääh...

 
At 08:48, Blogger Hembu said...

Juu, pudotus on aina pudotus, totta. Olo vaan on jotenkin plääh täälläkin. Alkuun menikin niin iloisesti, että eihän sitä tahtia olis voinutkaan jatkua. No, eteenpäin vaan, sano mummu hangessa :-)

 

Post a Comment

<< Home