Monday, May 30, 2005

pirren painonpudotus

ensimmäisen viikon saldo (punnittu viime perjantaina) oli tasan -1kg, lankoina 200 g siis ;o). kävihän tuo digivaaka lauantaina jo vähän alhaisemmissakin lukemissa mutta palautui jälleen siihen 66,6 kg:n kohdalle (vilkutan ikkunasta ystävälleni grillille). lisäksi olen antanut itselleni tekemistäni sormikkaista 50 g extrapisteitä....löysin sen kadonneen langan...sain äpästettyä sormikkaat valmiiksi...tuhosin varastossa notkuneet pörrölangat sormikkaiden rannekkeiksi jne.. jne...seli seli..tällä kaikella yritän vain pohjustella sitä mahdollisuutta että tämän päivän linköpingin reissulla sattuisi tarttumaan lankaa mukaan. lyhyestä virsi kaunis. palaamme asiaan.

2 Comments:

At 10:44, Blogger Kristel said...

Hei, toi grilli kuulostaa tutulta... Eiku, lauantaina oli kämppisten tytön nimiäiset ja tuli mässättyä makeaa, ja sitten sunnuntaina oltiin kämppiksen vanhempien luona rääppiäisissä ja siellä oli tarjolla kasoittain saksalaisia grillimakkaroita... *huokaus*

 
At 11:30, Blogger Riksu said...

Niin minkäs mä merkkaan sulle Pirre nyt pudotukseks vai ilmoitatko tulevana torstaina sitten virallisen lukeman. Toki laitan pudotuksen jo nytkin jos ilmoitat että mitä laitan pudotukseks.

 

Post a Comment

<< Home