Monday, May 30, 2005

Melko hyvin menee

Tuli taas viikonloppuna mässäiltyä, mutta ei suuremmasti. Olo on hyvä ja tuntuu siltä, että tää laihdutuskuuri voi pitääkin. Makeaa vain tekee välillä ihan tolkuttomasti mieli, mutta olen korvannut sen fun light-mehuilla ja ananaksella.

Sellaista piti kysymäni/ ilmoittamani, että mitenkäs nuo valmistuneista töistä tulevat extra-bonukset. Huolehtiiko jokainen niistä itse vai miten raportoin? En oikein tiedä hyvää käytäntöä noille tai en ainakaan vielä ole keksinyt. Kertoilkaas vinkkejä.

Mites oletteko muuten olleet tyytyväisiä tähän blogiin? Tää on kuitenkin aika pitkä projekti, joten blogiakin/raportointitapoja voi muutella ihan hyvin kun "vaikutus näkyy" pidemmällä ajanjaksolla.

2 Comments:

At 16:38, Blogger Kristel said...

Mulla itselläni on oma kirjanpito johon merkkaan bonuksetkin, mutta toisaalta voisi olla kiva että ne olisi kootustikin jossain.

Tykkään tästä kimppablogista raportointimuotona, musta tällainen toimii hyvin.

 
At 17:03, Blogger Stricker said...

Samaa mieltä olen Kristelin kanssa, oma kirjanpito pelaa, mutta koottukin voisi olla vaikka reunassa kiva, vaikka bonuksia kukin antaakin tyylillään. Ihan miten itse jaksat ja viitsit.

Kivasti toimii tämä kimppablogijuttu, vaikka ei tulekkaan niin kovin usein itsestään ilmoiteltua. Kiva lukea muittenkin kuulumisista ja tuloksista.

 

Post a Comment

<< Home