Thursday, June 02, 2005

tuloksia

Heissansaa!

Pahoittelen kun on tilannekatsaus jaanyt tekematta. Joka tapauksessa, vaaka naytti aamulla 206 paunaa, eli 93,5 kg. Lahtotilanteeseen nahden se on -5 paunaa eli -2,3 kg. Hassua, luulin ettei yhtaan ole paino pudonnut, meilla oli maanantaina vapaapaiva (Memorial Day). Mie luulen kylla etta painonpudotus on riippuvainen tosta kauheesta tyonhakustressista mihin mie olen itteni ajanut. Toita pitais hakea vaikkei viela ees tiedeta ollaanko kahta vuotta (eli elokuuta 06) pidempaan ja mita musta isona ees pitas tulla *argh!* :)

Liikuntaharrastamista: naapurin suomirouva ja mina olemme aloittaneet aamu-uinnin! Klo 7 hilpaisimme tana aamuna altaalle ja perjantaina menemme uudestaan. Janna kun normaalisti matka altaalle on vaan ehka 150 metria, tana aamuna se oli ainakin kilometrin.. *hauk* :) Taalla on muutenkin alettu elamaan ihan lepsusti, mies menee toihinkin vasta kahdeksan jalkeen vaikka Suomessa oltiin tikkana ylhaalla jo ennen kuutta. Ehka paluumuutto ois paikallaan :D

Aijuu, liikuntajutuista sen verran etta tennista en ole paassyt pelaamaan pitkaan aikaan. (Siis 2 viikkoon.) Taytyypa hairikoida tennisparia.

Ja lisaprojekteja ja ansaittuja lankoja ei ole kertynyt, viikonloppu on mennyt ommellessa. Vessan lehtikori sai gerberakankaasta paallisen ja keittioon tein sitruunaisista kankaista tabletteja. Tilkkupeitto edistyy, jos se valmistuu taman kesan aikana, siita voin kylla ittelle antaa ison lajan bonuspisteita, se on ollut ihan hirmuinen ponnistus ;D

1 Comments:

At 01:22, Blogger Tuulia said...

hih, enpahan muistanut etta paukuttelin henkseleita jo aikaisemmin aamu-uinnista. no, kaksi (2!) kertaa olemme uineet, joka kerta on kirkumalla noustu ylos. Ihmeellista miten ei tunnu olo virkealta vaikka Suomessa aamu-uinnin jalkeen aina tuntui. Ehka altaan vedenlampo on liian korkea? ;)

Jaahas, nyt on aika kokeilla uutta vaniljakahvia :) (Onneksi kahvi kay laihdutusjuomasta, kun ei paa paljon maitoa!) :)

 

Post a Comment

<< Home