Monday, May 30, 2005

Extrabonuksista

Mietin tuota raportointia extrabonuksista. Jos teen tuohon "painolistan" perään listan siitä, että paljonko on lankaa tienannut yhteensä. Tämä sisältäisi sekä kilojen pudotuksista tienatut langat että valmistuneista töistä kertyneet langat (Yritän ne kyllä jotenkin eritellä). Joten ilmoitelkaapa tavalla tai toisella että paljonko teillä on tähän asti kertynyt noita extrabonuksia. Mielellään joko tämän viestin kommentteihin tai sitten omana blogiviestinänne. Kuviakin olis kiva tähän blogiin saada.

4 Comments:

At 20:58, Blogger Kristel said...

Mulla oli se 100 grammaa jonka laskin kahdesta sukkaparista ja yhdestä huivista. :)

Sain muuten valmiiksi viikonloppuna Flower Basket Shawlin, voisin ottaa siitä bonusta myös.

 
At 07:58, Blogger Linne said...

Hei,
tein Knittyn Bobin muunneltuna viime/tällä viikolla eli 1 neule saldolle :-)

 
At 09:10, Blogger Stricker said...

Kyllä te annatte itsellenne niukalla kädellä bonuksia, ainakin Kristel :-). Minä annan kyllä sukkaparista ja pienehköstä huivista itselleni puolikkaan ja vähänkään isommasta työstä heti kokonaiset (esim. repusta tai isommasta huivista). No, niinhän se oli, että omantunnon mukaan ja mun omatunto on oikein lankaystävällinen, vaikkei lankoja kyllä ihme kyllä tee mieli ostaakkaan :-).

Mulla on bonuksia tullut yhteensä 400g (2 x reppu ja ne kovatöiset hierontasukat kokonaiset ja 2 paria sukkia puolikkaat).

 
At 23:45, Blogger Nimuel said...

yksi vauvan neuletakki on valmistunut ja yksi pipo. Ajattelin laittaa kuvia sitten kun on muutama työ valmiina.

 

Post a Comment

<< Home