Thursday, June 02, 2005

Järkevämpiä lukemia

Vaaka näytti aamulla 600 g pudotusta viime viikosta, eli aika lähelle sen mikä mulla on viikottaisena tavoitteena. Sellaiseen verkkaiseen puolen kilon viikkotahtiinhan olin alunperinkin tähtäämässä. Onkos tämä nyt sitten 120 g lankaa? :) Eilen muuten saapui pikkuinen paketti Koigun sukkalankaa, jota tilasin jo kerätystä ostokiintiöstä.

Viikko meni laihiksen kannalta kohtalaisesti, tosin viikonloppuna tuli mässäiltyä kun oli kämppisten vauvan nimiäiset ja sitten meidät vielä kutsuttiin sunnuntaina Mirvan vanhempien luo rääppiäisiin. Sunnuntaina sitten tulikin syötyä maha pinkeäksi, kun juhlajämien lisäksi oli tarjolla mielin määrin muussia ja makkaraa... Muuten olen aika hyvin onnistunut tässä mitä jo jossain kommentissa sanoin, että yritän syödä sen verran kun tarvitsen enkä sen verran kun haluan. ;) Jo nyt ihan muutaman viikon jälkeen huomaan, että maha täyttyykin pienemmistä annoksista. Tavoitteena on myös vähintään kerran tai pari viikossa ihan aidosti tehdä kevyempää ruokaa, esimerkiksi kanasalaattia tai muuta vastaavaa, ja lisäksi syödä reippaasti salaattia kaikilla aterioilla ja välipalaksi mieluummin kasviksia, jugurttia ja mysliä tai ruisleipää kuin pullaa tai muuta makeaa. Makeanhimokaan ei ole päässyt järjettömän pahaksi kun ollaan pidetty sitä yhtä karkkipäivää viikossa. On helpompi suhtautua siihen että lauantaina voi syödä karkkia kuin siihen ettei koskaan saisi syödä makeaa.

2 Comments:

At 08:48, Blogger Stricker said...

Hienoa! Kyllä se siitä ja tahti on ihan sopiva.

Mä huomasin myös äkkiä tuon mahanpienenemisreaktion, kun ei yksinkertaisesti pystynyt syömän entisenkaltaisia jättiannoksia. Kiva juttu ja helpottaa kummasti, tosin taitaa se vatsalaukku venyäkin ihan yhtä äkkiä vanhoihin mittoihin :-O. Onneksi näin kesällä on tarjolla sitä marja- ja rehupuolta yllin kyllin, niin on kivempi olla laiharilla.

 
At 09:58, Blogger Hanna said...

Upeeta !

Mäkin sain tänä aamuna kiristää housujeni vyötä yhdellä reijällä :) et jostakin se vaan lähtee, pikkuhiljaa. Muutes vyön käyttö on havaittu ja todettu hyväksi laihdutuksen apuvälineeksi, tuloksen näkee heti ja kummasti sitä innostuu kun saa laitaa aina yhden reijän pienemmäksi vyötä.

 

Post a Comment

<< Home