Sunday, August 14, 2005

Ei edistystä - vaiko sittenkin?

Tervehdys pitkästä aikaa!
En suinkaan ole vielä luovuttanut, vaikka takkuiselta tämä tuntuu. Paino on edelleen tilassa plusmiinus nolla - muutosta ei tapahdu sitten ei mihinkään suuntaan. Tosin jotain on kai tapahtunut: pari viime viikkoa on kulunut aika aktiivisen ruumiillisen työn parissa. Ruokavalio on ollut varsin perusterveellinen: paljon salaattia, kasviksia, proteiineja. Lisäksi olen lisännyt kuidunsaantia syömällä esim. puuroa ja mysliä. Ja tällä viikolla palannut lisäksi muita vaivoja helpottavalle kalanmaksaöljy- ja jättihelokkikapselikuurille.

Summa summarum: ruokailu varmaan suhteellisen oikein mutta paino ei laske. Sen sijaan inhorealistinen arvioija (äiti) väittää minun menettäneen aika lailla löysää vatsaa ja muutenkin vähän "kutistuneen". Olokaan ei tunnu täysin turvonneelta ja inhottavalta. Liikapainoa kyllä kieltämättä löytyy vielä melko reippaasti, mutta ehkäpä tämä projekti jatkuukin liikunnan lisäämisen ja hyvän olon hakemisen kautta, samalla syömisiä tarkkaillen. En luovuta.

1 Comments:

At 19:59, Blogger Kristel said...

Oletko koittanut mitata vyötäröä ja lantiota? Joskus käy niin että pudotus ei näy vaa'alla vaan mittanauhassa.

Huomasin muuten tänään että tuolla uudella Westendinpuiston koululla alkaa syyskuussa jumppa lauantaisin kerran viikossa, lähdetkö kaveriksi? ;) Terv. nimim. "Rapakunnossa"

 

Post a Comment

<< Home