Thursday, September 01, 2005

Takaisin ruotuun

Viime viikon notkahduksen jälkeen painonpudotus jatkuu. Viime viikosta painoa on kadonnut 800 g, eli kokonaispudotukseni on tällä hetkellä 12,1 kg. Viikkoon on mahtunut kaksi jonkun muun valmistamaa juhla-ateriaa, joista ei oikein tiedä kuinka paljon energiaa tuli nautittua, mutta toisaalta sitten flunssa on vaivannut joten parina päivänä ei vastaavasti ole tehnyt mieli syödä oikein mitään ja olen lähinnä juonut kuumaa mustaherukkamehua ja lipittänyt pussikeittoja... Nyt onneksi alkaa elämä voittaa ja ruokakin maistuu taas.

Uusi liikuntaharrastus eli se baletti eteni tämän viikon aikana toiseen tuntiinsa, ja jalkoja särki vain tiistain tietämille. Edistystä siis. ;) Nyt lauantaina alkaisi myös jumppa läheisellä koululla, jos uskaltaisi lähteä. (Jos joku asuu Westend-Tapiola-Haukilahti -alueella, niin voisi lähteä mukaan henkiseksi tueksi. ;) Nannaaa...?)

EDIT: *krhm* Niin, tunnustusosasto unohtui, sorruin nimittäin ostamaan lankaa nettilankakaupan alekorista... Hups. :] Nyt pitää sitten reippaasti keskittyä vanhojen töiden viimeistelyyn niin saa bonuksia, tälle viikolle en kehdannut laskea niitä kun edelleen valmiina on vain yhdet kämmekkäät sitten viime bonusraportoinnin.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home