Thursday, August 18, 2005

Iso Blaah

Melkein tekisi mieli jättää tältä viikolta raportointi väliin. Paino nyt nimittäin kilon enemmän kuin viime viikolla :-( Olo on muutenkin ihan blaah, töissä on kuumaa ja tukalaa ja tylsää. Lomalta paluu ottaa koville, enkä ole syömisiin jaksanut kiinnittää huomiota ja tässä sen sitten näkee! Jostain pitäisi nyt löytää taas uutta virtaa, mutta sitä ei taida saada vielä netistä tilaamalla??? Harmittaa senkin takia, että nyt kun olen noita hiilihydraatteja taas melkein "normaaliin" tapaan pistellyt, niin vointikin on huonompi. Väsyttää ja maha vaivaa. Vähähiilihydraattinen elämä sopii mulle kyllä tosi hyvin, mutta vaatii vaan vaivannäköä enemmän. Einekset ja työpaikkaruokailu ei käy, eli ruuanlaittoon pitäisi paneutua. Hoh hoijaa, eiköhän tämä tästä taas joskus...

2 Comments:

At 08:18, Blogger Linne said...

Pystyisitkö sopimaan työpaikkaruokailun kanssa ? Olennaista on jättää annoksesta pois kastike,peruna,riisi tms. Kunnon liha tai kala salaatin kera on ok. Joitakin eineksiä voi käyttää, mutta valikoima on kieltämättä pieni.
Kaupan marinoidut paistit säilyvät jääkaapissa muutaman päivän ja niistä saa salaattia vaihdellen kanssa hyvän evään päiväksi. Tsemppiä !

 
At 08:29, Blogger Hembu said...

Kiitos Meri! Tuo työpaikkaruokailu täytynee vaan hoitaa eväillä, ovat ruokalassa niin kovin virallisterveellisiä, että "tärkeitä tärkkelyksiä" löytyy kaikesta :-) Tämä menikin alkuun niin iloisesti, että pientä takapakkia kai pitikin tulla :-( Nyt on eväänä täytettyjä kesäkurpitsoja omasata maasta, nam. Eikun eteenpäin :-)

 

Post a Comment

<< Home