Tuesday, August 16, 2005

Nyt se alkaa :)

Palasin sunnuntaina Tanskasta työmatkalta ja eilen kävin ostamassa kunnollisen digitaalivaa'an (edellinen mekaaninen vaaka tuhoutui, mahdollisesti koska sen sisään joutui kissanhiekkaa; don't ask :D). Nyt siis alkoi varsinainen laihdutusprojekti minun osaltani. Toivon, että multa tässä heti parina ensimmäisenä päivänä lähtisi sen verran nestettä että voisin torstaina raportoida edes 200-300 g painonpudotusta niin sarake ei näyttäisi minun kohdallani niin orvolta, mutta saa nähdä miten käy :)

Aikaisempaan esittelyyni voisin vielä lisätä, että asun siis Helsingissä ja talouteeni kuuluvat avopuoliso sekä kaksi kissaa. Neulerintamasta mainittakoon, että neuletöitä on kesken tällä hetkellä kaksi, Novita Tennesseestä tehtävä vauvan tilkkupeitto sekä Sandnesin Cantosta tehtävä kaulaliina, joka varmaan valmistunee kyllä jo tässä heti alkuun, sitä kun tosiaan kudotaan numeron 10 puikoilla :D Tällä hetkellä uskon vakaasti, että neulominen voisi myös auttaa laihduttamisessa; paha tapani kun on mässyttää sipsejä tai muuta suolaista ja rasvaista telkkaria katsellessa, mutta se on vaikeampaa, jos kädet on sidottu kiinni neuleeseen (kuvaannollisesti :).

No, eipä kai muuta. Toivotan itselleni itsekuria ja kaikille muillekin tsemppiä ja raportoin tuloksia sitten kun niitä toivon mukaan on...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home