Thursday, June 09, 2005

Palautus normaaliin....

Aamun vaaka näytti +2 kg eli painoa pudonnut kuukauden aikana yhteensä -1 kg.

Tilanne on ok, koska asetin painonpudotuksen nopeuden tavoitteeksi juuri tuon 1 kg/ kk.
Muistelin vanhoja ja totesin painon nousun tapahtuneen 0,25 - 0,5 kg /kk - siis hiipivän hitaasti - ehkä vastaava pudotustahti olisi pysyvän painonpudotuksen tae ?

Tätä vauhtia tarvitaan tosin vielä Neulojien laihdutusprojekti 2006 :-)

Ai niin, (tämän takia) käyn vaa'alla joka toinen viikko... siis multa tuloksia harvempaan tahtiin jatkossakin.

Toinen muutos aiempiin painonpudotuksiin (ja useampiin yrityksiin) on se etten pidä mitään dieettiä, yritän väen vängällä pysyä normaaleissa eväissä ja säätää niitäkin mahdollisimman vähän. Yksi idea olisi satunnainen kevytpäivä silloin tällöin, onko kokemuksia ?

3 Comments:

At 07:38, Blogger Linne said...

Hei,
vaihdoin tunnustiedot bloggeriin, Meri = Kati H.

 
At 08:20, Blogger Tuulia said...

mun kokemus noista kevytpaivista on ihan positiivinen. Siis ihan huomaamatta tulee pidettya, ja elimistokin on alkanut vaatiin n. kerran viikossa kevyempaa paivaa. Syon silloin lahinna keittoja ja juon vetta tosi paljon. Elimisto toimii paremmin, kun saa valilla huoahtaa. Ihan samalla tavalla kun joskus on ihanan piristavaa syoda vaikka joku hyva pihvi :)

 
At 13:20, Blogger Stricker said...

Mä olen myös aina välillä pitänyt rehu- tai jopa mehupäiviäkin vähän niin kuin paaston tapaisesti ja olen tykännyt. Nyt on kyllä aikaa kulunut jo aika paljon edellisestä kerrasta. Piristää muakin ihan kivasti. Pitäiskin taas jossain vaiheessa ottaa kuvioon.

 

Post a Comment

<< Home