Thursday, June 09, 2005

Ihme juttu

Tämä on kyllä mystisin dieetti, mitä koskaan olen kokeillut. Siis tämä alakarppisysteemi. Syön kaikkea ihanaa ja hyvää, juustoa, täysrasvaista jogurttia, pähkinöitä, meetwurstia, kananmunia, ihania salaatteja oliiviöljyn kanssa, parsakaalia jne. Leivän ja perunan sekä leivonnaiset ja lisätyn sokerin olen jättänyt pois. Nälkää ei tarvitse nähdä, päinvastoin, edellispäivänä ainakin tuli oikein mässäiltyä. SILTI paino putoaa ja sentit häviää! En kyllä uskoisi ellen itse näkisi. Nyt -2,2kg alusta. Positiivinen ylläri, koska täytyy myöntää, että viime päivinä on kyllä tullut repsahdeltua sosiaalisten tilanteiden pakosta... Miksi onkin niin vaikeaa pitää oma päänsä ja sanoa, että nyt en syö tuota pullaa/kakkua/pizzaa, että ei edes tee mieli?!? Ai niin, pakko myös tunnustaa, että olen ostanut lankaa jo seuraavankin kilon edestä, joten nyt tiukka linja. Selityksenä se, että kun kerrankin pääsin ihan Tampereelle asti ostoksille. Valmiita töitä ei vaan tahdo ilmaantua, kun aina pitää aloittaa jotain uutta kivaa... Aurinkoista päivää!

3 Comments:

At 14:55, Blogger Nimuel said...

Ehkä tuo hiilihydraattitietoinen ruokavalio voi tuntua mystiseltä ihmisten mielestä, joita on vuosikymmenet huijattu luulemaan, että rasva on se länsimaisen ruokavalion perisynti kun oikeasti klikkaa siitä, että elintarviketeollisuus syytää ihmisille huonolaatuisia hiilihydraatteja pilaamaan aineenvaihduntaa, ruoansulatusta ja lihottamaan. Ylipainoisuutta, valtimonkovettumatautia, kakkostyypin diabetesta ja muita sydän- ja verisuonitauteja on aina ilmaantunun parin vuosikymmenen kuluessa väestöön, joka on alkanut syödä "länsimaisittain" Hyvänä esimerkkinä pohjoisen inuiitit tai jotkut afrikan kulttuurit. Kun valkoinen jauho ja sokeri on halpaa ja hyvää , sitä ostetaan ja seuraukset voi nähdä.

 
At 21:09, Blogger Hanna said...

Tekee aaltoja Ninnin kirjoitukselle ! Todella osuva kirjoitus. Voin vain yhtyä edelliseen. Tämä on enemmänkin elämäntapa kuin dietti. Täytyy oppia kuuntelemaan itseään ja kehoaan.

Uskon et kun noudatan hiilihydraattitietoista ruokavaliota aina loppuu samalla tämä jojo ilmio -laihdutaan, lihotaan ja taas laihdutaan- ! Edellisellä kerralla yli 15 kiloa laihdutettuani painonvartoiden ohjeilla on kaikki tullut takaisin. Mulla ei riitä aika pisteiden laskemiseen ja päiväkirjan pitämiseen jatkuvasti. Laiduttamisen pitää olla helppoa ja mennä siinä sivussa. Jokainen löytää oman konstin laihtua, tämä on minun juttuni.

 
At 09:03, Blogger Hembu said...

Suoraan asian ytimeen Ninni ja Hanna! Näinhän se on! Musta tää ei myöskään oikeastaan oo tuntunut dieetiltä alun alkaenkaan, dieetiksi tää on ihan liian helppoa :-) Enkä näe mitään syytä lopettaa tätä, pikemminkin tosiaan ihan uusi elämäntapa. Ja erittäin hyvä sellainen! Eikun barrikadeille pahoja hiilihydraatteja vastaan :-)

 

Post a Comment

<< Home