Thursday, June 09, 2005

Liiankin hyvä tulos

Tällä viikolla vaaka taas ilahdutti mieltä, vaikka oikeasti painoa on pudonnut enemmän kuin pitäisi. No, nestettä se lähinnä on, ja kyllä se vauhti tasaantuu.

Viime viikosta siis painoa on pudonnut peräti 1,7 kg! Piti oikein laskimella tarkistaa... Sain ystävälliseltä kanssaihmiseltä Painonvartijoiden Points Plus rompun (kiitoksia!) ja kun leikin sillä eilen niin totesin että siitä huolimatta että koko ajan olen mussuttamassa jotain, syön niihin käytettävissä oleviin pisteisiin nähden liian vähän. No, eilen sattui olemaan lounaaksi keittoa ja pääruuaksi savukalasaalattia, tämä voi selittää hassut pistelukemat. ;) En nyt välttämättä jaksa alkaa jatkuvasti pisteitä laskemaan, mutta rompun ruokapäiväkirjatoiminto vaikutti ihan fiksulta apuvälineeltä syömisten tarkkailuun.

Valmiita neuleita ei tältä viikolta ole raportoitavana bonusten vertaa. Sain valmiiksi yhden sukkaparin, ja vaikka neuloinkin tätä nimenomaista paria varten kolme sukkaa ja vielä yhden varren päälle (tästä kerroin myös blogissani...), niin en kehtaa vielä bonusta laskea. Säästän sitten ensi viikkoon.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home