Thursday, May 12, 2005

Keinot päästä tavoitteeseen

Itselläni tuo 15 kg tuntuu todella kaukaiselta tavoitteelta, sillä en ole koskaan varmaan 5 kg enempää pudottanut kerralla painoani.

Ruoan laatua ja määrää seuraamalla meinaan painoani pudottaa. Työmatkapyöräily (vaivaiset 4 km) kuuluu myös projektiini ja kesällä kun järven vedet lämpenevät ja minullakin on vähän enemmän aikaa meinaan ruveta käymään uimassa läheisellä järvellä. Rasvan ja sokerin käyttöä meinaan myös vähentää ja vihanneksia ja kasviksia lisätä ruokavaliooni (tähän asti en niitä juurikaan päivittäisessä ruoanlaitossa ole käyttänyt vaikka kovasti niistä tykkäänkin). Ja tokihan neulominen auttaa pysymään poissa jääkaapilta.

Motivaattorikseni voisin muuten sanoa sen, että kun tämä vauvakuume on kova eikä vielä ole tärpännyt, että jospa sitten kun muutama kilo putoaisi pois ja olisihan se odotusaika muutenkin turvallisempaa jos kiloja ei olisi ihan niin hirveästi. Toisena motivaattorina on se että jos vaikka joskus menemme avokin kanssa naimisiin niin olisihan se kiva näyttää hoikemmalta. Molemmat siskoni kun ovat olleet hääpäivänään niin prinsessojen näköisiä niin minäkin haluaisin edes yhden päivän ajan näyttää prinsessalta.

Olis kiva kuulla että miten muut meinaavat päästä tavoitteeseensa (vaikka ovathan osa jo kertoneetkin keinoistaan)

1 Comments:

At 12:24, Blogger Kristel said...

Itse ajattelin tosiaan aloittaa siitä että jätän makeansyönnin vähemmälle. Puhuttiin kämppisten kanssa, että otetaan koko porukka vähän kurinpalautusta ja ruvetaan pitämään "karkkipäivää" sen sijaan että joka päivä mussutettaisiin karkkia ja keksiä. Katsotaan sitten jatkossa jos vaikka keksisi jotain mukavaa liikuntaharrastustakin vaikka vauvan kanssa tässä kesällä. :)

 

Post a Comment

<< Home