Thursday, May 19, 2005

Punnitsemisen vaikeus

Aloitin aamuni taistelemalla digitaalisen vaa'an kanssa, joka ensin väitti että tulosta ei ole syntynyt lainkaan. Fiksuna tyttönä älysin että hei, mullahan on pidempi ja paljon painavampaa kangasta oleva yöpaita kuin viime viikolla, ja vaihdoin, jolloin vaaka väitti kilon kadonneen.

Tässä vaiheessa alkoi epäilyttää, että ei tasan ole kilon painoeroa kahdella yöpaidalla, ja tein pari kontrollipunnitusta. Vaaka tuli tässä vaiheessa hulluksi, eikä antanut enää kahta kertaa samaa lukemaa. Viimein päätin, että koska se seottuaan kuitenkin antoi vain alempia lukuja kuin kilon pudotus, niin lasken nyt hyväkseni sen kilon ja toivon että vehje käyttäytyy ensi viikolla paremmin.

Sinänsä on kyllä kohtalaisen reipas olo, kun olen viikon mittaan melkein joka päivä tehnyt jotain pientä liikuntaa. Lähinnä ollaan käyty kävelemässä vauvan kanssa, mutta tein sentään yhtenä päivänä piiiiitkästä aikaa ellipsilaitteella puolen tunnin jumpan. Viime kuukausina olen muuten vain istunut paikoillani ja välttänyt hyötyliikuntaakin huolellisesti.

Lopuksi ateljé Nybergin sukka- ja huivitehdas esittää: bonukset. Sain tuossa viikon mittaan valmiiksi kaksi pitsisukkaparia ja yhden kaulahuivin. Tuloksia voi ihastella neulesivuiltani. Aloitin toki korvaukseksi sekä uudet sukat että huivin, joten keskeneräisiä projekteja ei puutu.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home