Monday, May 16, 2005

Jotain tulosta

Pientä vaikutusta olen nyt huomannut perjantaina aloittamani laihdutuskuurin vaikutuksesta: NÄLKÄ!!! Meillä ei ole täällä mitään kasvista tai hedelmää joita voisi syödä surutta. Jääkaappi pursuaa leikkeleitä, juustoa, etikkaa, suolakurkkuja, vanhoja nahistuneita kasviksia, viikon vanhaa maitoa.. eli ei mitään suuhunpantavaksi kelpaavaa. Muuten en ole varsinaisesti jättänyt mitään ruokavaliosta pois, mutta leivän päälle laitan ainoastaan yhden rasvaisen tuotteen esim. joko voi, margariini tai juusto, mutta ei kaikkia yhtäaikaa.

Ruoka-annoksia olen pienentänyt eli pyrin pureskelemaan ruokani rauhassa (pienen lapsen kanssa toooodella haastavaa). En edes kunnolla muista miten ruokaa pureskellaan kun kiireessä tulee nielaistua perunatkin rohkeina puolikkaina sen kummemmin maistelematta tai purematta. Lautasen täytän ensin kasviksilla ja sitten vasta sitä itse ruokaa.

Eilen kävin lenkilläkin. Vähän yli tunti reipasta kävelyä! Talvella tuli lenkkeiltyä enemmänkin, mutta innostus katosi lumen mukana. Ehkäpä se tästä taas nousee. VAtsalihasliikkeitä pitäis alkaa tekemään ahkerasti, mutta jotenkin se tuntuu vaan niin pakkopullalta.. mmmm.... pullaa..... :P Meinasin tänään kuitenkin olla rohkea ja pitkästä aikaa tehdä lettuja. Kai niitä voi muutaman syödä, voihan?

Painostani olen edelleenkin autuaan tietämätön, mutta innokkaana neulojana mittanauhalle on muutakin käyttöä kuin valmistuneen työn mittaaminen:
Navan kohdalta mitattu: 88 cm
Lantio: 98,5 cm
Luulin etten mahtuisi mummoni tekemään hameeseen, mutta se istui päälläni kuin napakka hansikas ;) Muutaman sentin tipahtaminen vain parantaisi istuvuutta. Vielä on työtä, että vaatekokoni tipahtaa 38/40:stä 36/38:aan ja mahtuisin entisiin vaatteisiini. Reisistä ahdistaa ja kaulukset pureutuvat vatsanahkaani. Kyllä ne mahtuu kun vetää oikein navan kiinni selkärankaan, on hengittämättä eikä missään nimessä istu. Kun vain saisin pois tuon ylimääräisen renkaan tuosta vatsan kohdalta. Kovin on kaunis tuo housujen ja hameiden kauluksen päälle muodostuva röllörengas..

0 Comments:

Post a Comment

<< Home