Sunday, May 15, 2005

Takkuavaa alkua ja lankavaraston laihdutusta

Aloittelin "virallista" laihista perjantaina, ja alku on kyllä hankalaa! Ensinnäkin lauantaina oli keskustelukerhon tapaaminen, ja siellä on aina tarjolla kamalasti syötävää, ja sitten on muuten jatkuvasti järjetön makeannälkä. Olen yrittänyt nyt vähän hillitä sitä hermesetaksella makeutetulla rasvattomalla jugurtilla ja metsämarja-kevytmyslillä. No, myönteinen asia on että tavallisesti syön ihan liian vähän maitotuotteita joten jugurtti tekee hyvää.

Äiti ja isä kävivät kylässä, ja äiti avusti lankalaihiksessa viemällä varastoistani 14 vyyhteä siniharmaata silkkisekoitelankaa, kovin avuliasta häneltä. :D Äiti siis aikoinaan neuloi paljon, mutta viime vuosina harrastus on jäänyt vähän vähemmälle kaikenlaisen stressin takia. Toivottavasti langoista on hänelle iloa. :)

Mitä muuten Ninni on mieltä bonuksista, säännöissä kun lukee että valmistuneista ja viimeistellyistä töistä saa 100 gramman bonuksen... Itse en kehtaisi ottaa bonusta jokaisesta pikkutyöstä, esimerkiksi sukkaparista johon on mennyt selvästi vähemmän lankaa kuin se 100 g. Voiko useamman pienen työn vaikka niputaa omantunnon mukaan? Kristelin sukka- ja huivitehtaalta on valmistumassa lähipäivinä pari sukkaparia ja yksi pitsikaulaliina, ja niistä voisin jo vähän paremmalla tunnolla ottaa bonuspisteitä mikäli arvoisa tuomari näin sallii. :)

3 Comments:

At 21:38, Blogger Riksu said...

Minulle ainakin sopii, että oman tuntonsa mukaan voi noita bonuspisteitä kerätä. Eli pienemmistä töistä kerätä isompia töitä. Olisko vaikka n. 500 g valmistuneita töitä niin sais 100 g ostaa lankaa??? Siis tää oli vaan heitto, jokainen tehköön mikä itsestä parhaalta tuntuu...

 
At 22:25, Blogger Nimuel said...

Minustakin voi käyttää omaatuntoaan. Mä en paljoa lankoja muutenkaan ostele kun sitä on niin paljon eikä mulla oo kovin paljoa rahaa. Jos vaikka pienemmästä työstä antaa itsellensä jonkun 50g boonarin niin se ois varmaan ihan okei.=)

Makeanhimoon voi kokeilla sinkkiä, magneesiumia ja kalsiumia. Myös proteiinipitoisen ruoan nauttiminen makeannälän iskiessä auttaa. Tämän olen oppinut kun on sekä omakohtaista kokemusta ravitsemusasioista, että lukemalla päähän iskostettua kamaa.

 
At 09:35, Blogger Kristel said...

Jesh, laitan sitten näytille tuon sukka- ja huivitehtaan tuotoksia jossain vaiheessa. ;) Olen nykertänyt ohuesta sukkalangasta isoon koipeeni sopivat kahdet pitsisukat, kyllä niistä pitää jo vähän bonusta saada. :D

 

Post a Comment

<< Home