Monday, May 16, 2005

Tukea kaivataan

Ei huvita, ei sitten yhtään. Kävin vaa'assa, tulos ei ilahduttanut. Jotenkin en saa millään tartutuksi asiaan, on niin helppoa olla vaan ja syödä ja elää entiseen malliin. Ajattelin että voisin ostaa rohkaisuksi ja kannustukseksi uuden ulkoilupuvun, jospa sen voimin... toisaalta sitten hoikistuneena olisi hauska ostaa kivannäköinen puku. Mutta millä ilveellä pääsen alkuun? On tää niin vaikeaa. En periksi anna, varsinkaan kun en ole vielä oikein aloittanutkaan, mutta kuka potkaisisi mua nyt liikkeelle, ei näköjään omat voimat nyt ihan riitä.

3 Comments:

At 13:20, Blogger Hembu said...

Et ole yksin :-) Meillä päivä töissä alkoi täytekakulla, jota en tietenkään pystynyt vastustamaan, blaah. Vinkki: Osta uudet lenkkikengät nyt ja lupaa itsellesi uusi puku sitten hoikempana. Uusilla tossuilla sitten lähdet haistelemaan kevään vihreyttä.

 
At 12:06, Blogger Nimuel said...

Suosittelen Montignacin diettiä. Siinä kun on niin selvät sävelet mitä saa syödä ja koska ja kaikki neuvotaan ja perustellaan tosi hyvin. Tuloksiakin tulee nopsaan ja olo kohenee.

 
At 16:49, Blogger Nimuel said...

Netissä tiedot dietistä saattavat joissakin osoitteessa olla puutteellisia tai virheellisiä, joten kehoitan lukemaan kirjan: "Syön hyvin, siksi laihdun" ja/tai "Montignacin painonpudotusmenetelmä erityisesti naisille"

 

Post a Comment

<< Home