Monday, May 16, 2005

Tämän tahdon jakaa kanssanne !!

Menin aamulla puntarille (vain vähän tsekkaan onko mitään tapahtunut). Pompin kuin jänis keväisellä nurmella ympärikämppää, jipii... paino oli tippunut yllätävän paljon. Minua tuijotti UUSI KYMMEN luku puntarista. Ihanaa !!

TRI Atkinsin Uusin Dieetti-kirja on ollut todella hyvä. Paino on nyt reilussa viikossa tippunut näillä ohjeilla 2.5 kg. Tietysi alussa paino tulee tippumaan nopeasti ja sit tasoittuu. Parasta on ollut tämä olotila sekä muut seikat - ei nälkä, saa syödä todella hyvää ruokaa, ei tee karkkia mieli eikä pullaakaan, energinen olo, ei pääkipuja... Lähdin tähän uuteen dieettiin kokeilumielessä ja kyllä kannatti. Sisko kyseli ihmeissään "syötkö sinä lounaaksi kebabbia ja aamupalaksi kermaa" :) Kyllä syön useasti lounaalla kebabbia salaatilla ja aamupalaksi kerma- rahkapirtelön !!

3 Comments:

At 20:41, Blogger Stricker said...

Hienoa! Niin ne vaan kilot karisee kun ruokailuun ja liikkumiseen kiinnittää huomiota. Joo, tuo Atkinsin dieetti on todellakin aika mielenkiintoinen, mutta ei olisi mulle yhtään sopiva. Kiva kuulla, että se sulle sopii ja tsemppiä jatkoonkin!

 
At 12:04, Blogger Nimuel said...

Hienoa! Tässä Montignacinkin dietissä tippuu kilot aika nopsaan ja kyllä tää on ihanaa tää parempi olo kun ei ole mättänyt kaikkea P****a napaansa.=)
Minäkin nostelin tossa kymmeniä litroja vettä purosta ja kastelin kasvihuonetta. Jaksoi kylvää ja kykkiä! Ihmeellistä!

 
At 22:36, Blogger Hembu said...

Hieno juttu! Kimin vinkistä eksyin koko päiväksi tonne karppifoorumiin ja taisin vähän hurahtaa :-) Ei aamupuuroa huomenna...

 

Post a Comment

<< Home