Friday, July 29, 2005

Pudotusta vihdoinkin !!

Sinnikyys palkitaan aina aikanaan. Pudotusta 500 grammaa, johon olen erittäin tyytyväinen. Jokainen sata grammanenkin on pudotusta. Jäätelöt on kaupan pakastealtaissa ei mun mahassa :)

Viime aikoina elämä on jälleen näyttänyt niitä negaitiivisi puoliaan, mut arki varmasti tulee jälleen (toivottavasti) tasaantuun ja palaan entiselle uomalleen. Näinhän aina kuitenkin tulee käymään tapahuti mitä tahansa, onneksi !! Sit otan uuden rutistuksen laihduttamisessa, kun jaksan siihen paremmin paneutua.

Thursday, July 28, 2005

Lomalle!!!

Paino-raportoinnin suhteen ei tule lisää bonuksia. 200 g oli tullut lisää. Mutta ei tällä kertaa sen enempää. Kristel lupasi yrittää päivitellä noita painoseurantoja, joten annan hänelle vapaat kädet blogin ylläpitoon elokuun loppuun saakka.

Minä lomaudun huomenna ja palailen bloggailemaan syyskuun alusta. Sinne asti kaikille paljon tsemppiä laihdutusten suhteen ja lämmintä loppukesän jatkoa.

Hei hei!!!

=) Onnellinen aloitteleva lomailija =)

Vaaka perhana hajosi !

Nyyh... yli 10 v digitaalivaaka sanoi lopullisesti sopimuksensa irti. Olihan rotjake jo pätkinyt pitkään, näyttökin hajalla. Mutta, koska Hki->Jns muuttoon on enää 27 päivää, päätin, että muuttokuormaa keventyy ja uusi vaaka hankitaan vasta Joensuusta -->
loma-aikainen punnitustauko pidentyy toisella kuukaudella. Vaatteiden tiukkuudesta päätellen loma on tuonut pari tiputettua kiloa takaisin, mutta eivätköhän häivy työrutiinien myötä tässä... ja 1.9. jälkeen palaan vaa'alle (lupaan kautta kiven ja kannon).
terveisin,
Kati

Grammoja, senttejä ja bonuksia

Vaaka näytti aamulla 300 grammaa miinusta viime viikkoon. Lantiomittakin oli taas jonkun sentin pienempi kuin viikko sitten. Vähitellen kohti tavoitetta siis. Tätä menoa ei menekään enää kuin pari kolme viikkoa, niin saan kinuta mieheni tilaamaan himoitsemani puserolangat, jotka ajattelin ostaa kun olen kymmenen kiloa kevyempi. :)

Bonuksia onkin sitten kertynyt niin paljon, että lasken näistä itselleni 200 grammaa: kaksi paria sukkia, taas yksi Branching Out ja yksi hassu huovutettu hattu omalla ohjeella. Kuvia kaikista valmistuneista töistä tulee neulesivuilleni jahka kerkiän. :)

Omien laskujeni mukaan olen nyt koonnut langanostolupaa jo 2340 grammaa (ja käyttänyt niistä melkein kilon), lieneeköhän luku oikea...

Tuesday, July 26, 2005

Bonuksia valmistuneista neuleista ainakin

Sain hellepäivän huivin valmiiksi. Lanka Novitan Butterfly. Olen oikein tyytyväinen tähän ja valmistui vieläpä nopeasti... Tästä suon itselleni 100 g bonuksia (sen verran meni lankaakin). Pakko oli heti päästä esittelemään tuotoksiaan... =) Torstaina katsotaan tuleeko muita bonuksia ja sitten pääseekin lomailemaan =)

Hellepäivän huivi, lanka Butterfly

Thursday, July 21, 2005

Tasaista tahtia

Vaaka näytti nyt aamulla taas 1,2 kg miinusta. Alusta on siis nyt pudonnut 8,9 kg! Myös vyötärön- ja lantionympärykset kapenevat, sentti kerrallaan mutta kuitenkin... Liikuntaa voisi harrastaa enemmän, se ehkä vaikuttaisi niihin sentteihin, mutta kuka näillä keleillä jaksaa? Osittain laihtuminenkin varmaan johtuu säästä, kun ei tekisi mieli syödä kuin jäätelöä (joka nyt taas sitten sattuneesta syystä ei kuulu ruokavalioon.)

Bonusta en saa tällekään viikolle laskea, koska keskeneräisten töiden määrä on vain kasvanut...

Monday, July 18, 2005

Paivitanpa minakin tietojani :) Suomeen lahtijoiden laksiaisia on vietetty monena viikonloppuna mutta ihme kylla, paino ei ole noussut grillausten lopputuloksena. Eli samassa ollaan, 204 lbs, se sama -3,2 kg on ja pysyy. Bonuksia taidan ottaa 400g sporttitakista joka eilen valmistui. :) Ne on kylla kaytetty moneen kertaan, ja Suomen-matkan lahetessa tahti vaan kiihtyy :) Taytyyhan ens talven neulomiset suunnitella etukateen!

Nyt on päivitetty

Päivitin nyt tuon oikeanpuoleisen listan. Toivottavasti tiedot ovat siinä oikein. Kovin tuntuu hiljaista näin kesällä täällä olevan, mutta jospa meno tästä vilkastuu syksyä kohti.

Thursday, July 14, 2005

Langennut laihduttaja :-(

Minä sitten lankesin ostamaan lankaa jopa 2,8 kiloa, kun halvalla sai niinkuin vilen :-(. Yritin kyllä taistella houkutusta vastaan, mutta virkkauslankatarjous oli niin mahtava, etten pystynyt sitä vastustamaan. Ja kun kerran tilaa, on pakko käyttää postikuluja hyväkseen ja tilata enemmänkin. Nyt vielä ehkä saattaisin päästä bonusten ja laihtumisten kanssa tasoihin noitten kanssa joulukuuhun mennessä, mutta Suomen keikasta en varmaan enää selviä. Saatte heittää mut pihalle varoittavana esimerkkinä siitä, miten heikko neuloja voi olla :-(.

Bonuksiakin on tullut ja puikoilla on 5 keskeneräistä työtä tulossa, joten lisääkin tulee pikapuoliin. Poncho, kahdet sukat, ylösalaisinneule, Soleil ja One Skein Wonder ovat valmistuneet sitten viimeisen ilmoituksen ja laskin niistä yhteensä 350g bonusta eli kokonaisbonukset olisivat mun laskujen mukaan 800g.

Paino oli pahasti nousussa ja kävin jo reilun kilon plussalla viimeisestä pudotuksesta, mutta tämänaamuinen tulos näytti samaa kuin olin alimmillani. Eli nyt lähtee sitten laskuun! Olen kyllä mässyttänyt niin paljon kaikkea hyvää ja rasvaista, että on ihme, että edes tällaisessa tuloksessa olen. Nyt yritän ottaa vähän kiriä ennen lomaa, koska sitten on taas vaikea olla kiltisti syömisten suhteen.

Hienoja tuloksia olette saaneet aikaiseksi, varsinkin Kristelin tulosta täytyy kehua oikein erikseen! Hienoa, että niin monet ovat olleet kurinalaisia syömisten ja lankaostosten kanssa. Jatkakaa samaan malliin, niin loppuvuodesta saatte olla itseenne tosi tyytväisiä!

Taas uskaltaa ilmoitella

Paino pudonnut elokuun puolesta välistä 4,4 kg. Olen aikas tyytyväinen, mutta eipä näillä helteillä paljon ruoka maistukaan tai jos maistuu niin se on jotain hyvin kevyttä ja vielä kun hikoilee niin, että... (en keksi hyvää vertauskuvaa) niin ei ole ihme, että paino putoaa tai toisaalta on, kun jäätelöä, makkaraa yms. yms. tulee syötyä vähän liian usein. Tyytyväinen siis olen.

Tässä ohessa voisin kysellä, että kuka olisi halukas lomittamaan minua 28.7 - 1.9 välisen ajan. Ensi viikolla voin vielä päivitellä nuo pudotukset ja varmaan tuolloin 28. päivä ilmoittelen painoanikin. Jos joku olisi siis halukas pitämään edes noita kokonaispudotuksia ajan tasalla niin olisi tosi kiva.

Taas tulosta

Viime viikon vähäisemmän tuloksen jälkeen paino putosi taas kokonaista 1,2 kiloa, tai jotain sinnepäin. Vaaka jutteli taas omiaan, mutta koska en uskonut ihan alimpia lukuja, valitsin sen joka toistui punnitessa useita kertoja. Oikeaan suuntaan ollaan siis taas menossa. Kokonaispudotus alusta lähtien on nyt näillä lukemilla 7,7 kiloa.

Olen myös mitannut vyötäröä ja lantiota aina kerran viikkoon, ja selvästi kyllä sentitkin karisevat. Aikaisemmin kiristänyt kesämekko on nyt juuri sopiva, ja housut lököttävät. Jos tässä vaikka syksymmällä voisi ostaa uusia vaatteita! (Liekö tämä sitten hyvä vai paha, inhoan vaateshoppailua.)

Neulontapuolella ei ole valmistunut kuin yhdet sukat, joten ei bonuksia tällä viikolla. Eilen kyllä tuli roolipelisession aikana neulottua varmaan puoli metriä yhtä Branching Outia, joten eiköhän ensi viikolla ole jotain raportoitavaa tälläkin saralla.

Tuesday, July 12, 2005

Helle vienyt aivot ja motivaation

Onks kenellä mitään vinkkejä millä saisin itseäni tsempatuksi?
On loppunut kaikki motivaatio, ja syön taas viljaa, vaikka tiedän,
ettei kannata (minulle se aiheuttaa iho-oireita heti). Söin eilen
popcornia elokuvissa ja vietin lopun yön raapimassa, kun taas
kutitti niin prklsti. Aivokapasiteetti ei näy riittävän tällä
hetkellä syömisten suunnitteluun; useimmiten otan mikä on lähimpänä
jääkaapista ja syön sen. Voi olla pizzapala, voi olla kokonainen
kurkku, ja siinä ateria. Ei kovin hyvä tiedän.

Käyn salilla taas, 3-4 kertaa viikossa, joskus jumpassakin, mutta
ei näy tuloksia, ehkä sen takia olen niin turhautunut. Niin kuin
sanoin tämän laihdutuskauden alussa, olen hitaimpia laihduttajia
mitä on Suomessa, mutta miten olla suivaantumatta koko asiasta?

GRRRRRR!!!!!!
-Kim

Monday, July 11, 2005

Resepti hellepäivän ratoksi

Tervehdys!

Näin helteellä ei edes näin vannoutuneen kahvinjuojan juuri tee mieli kuumaa kahvia, ja niin äitiä kun taaperoakin kiukuttaa melkein kolmeenkymmeneen nousevat lämpötilat. Niinpä kehitin tällaisen mokkajuoman. Tästä saa yhden ison annoksen tai kaksi pientä, ja jos korvaa siirapin makeutusaineella tämä on tosi kevyttä:

3 dl rasvatonta maitoa
noin 1,5 dl jäähtynyttä kahvia
1 rkl makeuttamatonta kaakaojauhetta
1 rkl tummaa siirappia

Laita iso muki (vähintään 5 dl) pakastimeen noin 15 minuuttia ennen kun alat tehdä mokkaa.

Sekoita ainekset kulhossa hyvin sauvasekoittimella tai sähkövatkaimella. Kaada pakkasesta otettuun kylmään mukiin. Lisää halutessasi vielä pari jääpalaa. Erinomaisen hyvää hitaasti pillin läpi juotuna varjoisalla patiolla tai parvekkeella jälkikasvun ollessa päiväunilla. ;)

Friday, July 08, 2005

Minkälainen on teidän aamupalanne, laihduttajat?

Mie syön usein Weetabixia rasvattoman maidon kanssa. Syön sitä paljon, neljä palaa, jotta nälkä pysyy kauemmin poissa.

Toisinaan syön täysjyväleipää levitteenä maitorahka tai rasvaton, maustamaton jugurtti. Kurkkua, tomaattia ja yrttisuolaa päälle.

Herkkuaamiainen on myös tuota samaista rasvatonta, maustamatonta asidophilus-jugurttia kera makeutusjauheen ja pikakahvijauheen=mokkaherkku.

Thursday, July 07, 2005

Jee!

Yllätyin tämän aamun punnituksella. Melkein olisin voinut vannoa, että mitään ei taaskaan ole tapahtunut, mutta kas kummaa, paino oli kuin olikin humpsahtanut alaspäin. Nyt -3,2 kg alusta. Jee! Jäin kyllä ihmettelemään, että mistä se nyt on lähtenyt, koska olo on kyllä ollut aika turvonnut viime päivinä. Samapa tuo :-) Vielä yksi työpäivä ennen kesälomaa. Nukkekurssilla aion viettää alkuloman, joten neulomaan en kyllä ehdi, mutta nukkekuvia blogiin toivottavasti tulee (ellei itsekritiikki ehdi väliin). Punnitukset olen tehnyt aina työvaa'alla, joten taidatte saada seuraavat lukemat vasta elokuussa. Nauttikaahan kesästä, se on täällä NYT! (työhuoneessa + 29...)

Ja samalinja jatkuu !!

Eli painoa pysyy edelleen samana.

Myönnetään jätksiä on tullut syötyä liikaa, kahvin kans pullaa ja karkkiakin lasten pusseista. Eihän sitä muutatarvita. Ongelma on havaittu !!

Koitan kuitenkin ajatella positiivisesti et jossain vaiheessa paino jälleen lähtee laskuun. Itsestänihän se on kiini ja motivaatio on hukassa. Kun jälleen innostuksen ja motivaation löydän on varmasti minullakin iloisempia uutisia :)

Periksi en anna enkä luovuta !!!

Senttejä ja kiloja

Olin aika varma, etten saa mitään painonpudotusta
aikaan tänä viikkona, mutta toisin kävi. Eli nyt
on kokonaispainonpudotus tässä projektissa -3,03
kg. Vuoden alusta on lähtenyt -6,33 kg! :D
Neuleita en ole saanut varsinaisesti mitään aikaan,
kun olen alkanut käydä salilla yhä enemmän. Toivon,
että nyt ensi viikolla saan sitten vähän enemmän
painoa pois, olisi kiva päästä jo seuraavalle
luvulle, eikä vaan roiku tässä samassa luvussa
taas pitkään.

Uusi kymmenluku!

Kuvittelin ettei näillä helteillä paino putoaisi, kun tällä säällä on varmaan ylimääräinen kilo tai kaksi nestettä kannettavana, kaikki nivelet turvoksissa jne. (Muistinko mainita, että inhoan hellettä?) Vaaka kuitenkin näytti huimaa 400 gramman pudotusta viime viikosta, ja näytössä vilahti uusi kymmenluku! Nyt kun vielä saisi pysyttyä tässä kunnes säät viilenevät inhimillisiksi, niin hyvä olisi.

Kävin eilen lankashoppailemassa, ja käytin vähän ansaitsemastani langanostovarasta. Tarkoitus olisi neuloa kämppisten tytölle huppari syksyksi, tosin ihan just nyt ei hirveästi tee mieli tehdä mitään merinovillasta, oli se sitten miten Jaegeria tahansa.

Wednesday, July 06, 2005

7. viikon pudotukset

Voi miten ihmisellä voikin olla näin lahopää. Mä tein tän viikon pudotuslistan valmiiks ja sitten unohdan sen julkaista. Tässä nämä nyt kuitenkin ennen huomista. Parempi myöhään kuin ei silloinkaan...

Betsiina:
Elli:
Hanna:
Hembu:
Jaana:
Kati:
Kim:
Kpupu:
Kristel: -0,5 kg = 100 g lankaa + 100 g extrabonuksia
Lape: **
Marja: **
Nanna: + 1,6 kg
Ninni: Kokonaispudotus 5 kg = 1 kg lankaa
Pirjo: - 1 kg = 200 g lankaa
Pirre:
Riikka: + 100 g extrabonuksia
Stricker:
Susanna:
Teija:
Topperi: -0,5 kg = 100 g lankaa

Tuulia:

Yhteensä 400 g = 80 g lankaa

*) Tällä viikolla mukaan tulleet
**) Eivät ilmoittaneet tulosta tällä viikolla

Senttejä muttei kiloja

Heippa, pitkästä aikaa. Mulla on vähän sama ongelma kuin Nannalla tuolla vähän alempana - ei mitään itsekuria. Melindan synttärikakkua ja keksejä piti mässätä, ja muutenkin välillä on tullut sorruttua suklaahyllyllekin, tosin ei nyt enää levyä ole syöty :D

Paino ei ole pudonnut tänä aikana YHTÄÄN. Ei gramman grammaa, välillä se on käynyt jopa vähän ylempänä. Onkohan mun vaaka jotenkin seonnut??? Mutta, tuplavaunujen kanssa lenkkeily on tuottanut tulosta, senttejä on lähtenyt vyötäröltä ja jenkkakahvat (inhoan tota sanaa!) on selkeästi pienemmät. Olo on mukavampi ja vaatteet tuntuu paremmalta päällä. Kunhan löytyy mittanauha niin tarkistan paljonko oikeesti on senttejä mennyt.

Valmiita töitäkin olis raportoitavana, mutta taidanpa laatia niistä listan erikseen. Nyt alkaa lapset taas hermostumaan äitin surffailuun :D

Monday, July 04, 2005

Kiristämätön mekko

Viime viikon punnituksessa vaaka näytti edelleen samaa, pudotus on pysähtynyt. Plääh. Tylsistytti, mutta sitten lauantain puutarhajuhliin lähdettäessä pyysin miestä auttamaan mekon vetoketjun kanssa ja ällistyimme molemmat ketjun sujahtaessa kiinni. Siis muistan elävästi, miten viime kesänä yritin ahtautua samaiseen mekkoon ja onnistuttuani katsoin peiliin JA lähdin vaihtamaan asua. Eli ei kai tässä ole vielä syytä tuosta painon jumittamisesta huolestua. Varsinkin kun on tullut aika lailla herkuteltua viime viikkoina :-) Tällä viikolla näillä näkymin viimeinen punnitus, sitten lähden lomille ja näen vaa'an seuraavan kerran vasta elokuussa. Helteistä kesää kaikille! P.S. Arvatkaa mitä virkkasin viikonloppuna? Bikinit! Hullutus tarttui neuleblogeista, varokaa niitä!

Friday, July 01, 2005

Todella syvä huomaus !!

Mua tuijotti jälleen puntarissa aamulla lukema 77.5 kg eli jälleen sama kuin aikaisemminkin. Hiljaisuus....

Et neuvoja otetaan vastaan... Oliskohan sittenkin liika tullut syötyä hiilareita. Vai eikö tämä Atkins toimi minulla. NINNI miten se sinun homma menee ??